Baie de sânge în statul Mississippi, SUA: şase morţi într-un atac armat!


Şase persoane au fost ucise vineri de un bărbat înarmat într-un magazin şi în mai multe case dintr-un orăşel din Mississippi, în sudul Statelor Unite, a anunţat biroul şerifului local citat de presa americană.

Atacatorul a deschis focul într-un magazin din Arkabutla, un oraş cu mai puţin de 300 de locuitori, unde a ucis un bărbat, înainte de a merge într-o casă din apropiere si a împuşca o femeie.

A continuat şirul crimelor

Apoi, trăgătorul a mers într-o altă casă şi a împuşcat alte două persoane, omorându-le şi pe acestea. Poliţiştii l-au prins pe şofer după ce au găsit vehiculul suspect în faţa unei case despre care autorităţile au stabilit că aparţinea trăgătorului.

Alte două victime au fost găsite împuşcate şi ucise într-o casă învecinată cu locuinţa suspectului. În maşina atacatorului, poliţiştii i-au găsit mai multe pistoale şi o puşcă de vânătoare.

Motivul crimelor, încă un mister

Nu este clar motivul pe care s-a întâmplat această baie de sânge. „Credem că a acţionat singur”, a declarat într-un tweet guvernatorul statului Mississippi, Tate Reeves, îndemnând locuitorii „să se roage pentru victimele acestui act tragic de violenţă şi pentru familiile lor”

Biroul FBI din Mississippi colaborează cu forţele de ordine locale în cadrul anchetei.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema