Avocata lui Johnny Depp este eroină în SUA. Incredibil ce a făcut!

Camille Vasquez a devenit vedetă după modul profesionist în care a gestionat procesul dintre clientul ei, Johnny Depp, și fosta soție Amber Heard.

dreapta

Recent, simpatica avocată a ajuns din nou în atenția publicului, după ce a ajutat alt bărbat, în circumstanțe total diferite, spre deosebire de cel în care a fost implicat clientul ei celebru.

Zbura alături de bodyguardul ei

Camille Vasquez, care umblă însoțită de bodyguard, din cauza celebrității câștigate în urma procesului, era într-un avion al companiei American Airlines, transmite TMZ.com

La un moment dat, alt pasager, în vârstă de 70 de ani, umbla pe culoarul din zona clasei I a avionului și s-a împiedicat. Căzătura nu a fost una ușoară, bărbatul lovindu-se destul de tare la cap.

Camille Vasquez și garda ei nici nu au stat pe gânduri, s-au ridicat din scaunele confortabile și au intervenit cu responsabilitate.

Citește și: Adio, Amber Heard! Johnny Depp este într-o relație cu avocata sa, Camille Vasquez? «Toată lumea îl adoră»

Sursa citată a aflat de la martori oculari că aceștia au intervenit imediat cum ceilalți pasageri au strigat după ajutor, chiar mai rapid decât personalul navigant.

Cum unele companii aeriene din SUA permit utilizarea telefonului mobil în timpul zborului, Camille Vasquez și-a sunat cumnatul, medic de meserie, și i-a cerut acestuia instrucțiuni, respectate cu strictețe.

Mai mult, bodyguardul avocatei și-a scos ceasul smart și i l-a montat victimei pe braț, pentru a-i monitoriza pulsul.

„Cazul”, preluat de un medic chirurg aflat în avion

O intervenție cu adevărat lăudabilă, realizată la modul profesionist. La bord se afla și un chirurg, Camille Vasquez și garda ei de corp predându-i acestuia „cazul”.

TMZ.com a confirmat întâmplarea cu surse din cadrul companiei aeriene American Airlines. Se pare că însoțitorii de bord au felicitat-o și, când au recunscut-o, i-au spus că este o veritabilă „Wonder Woman”, mai precis, celebrul personaj de benzi desenate și film, supereroina „Femeia Fantastică”.

Mai mult, i-au făcut cadou o sticlă de vin și una șampanie.

Avocata Camille Vasquez, 37 de ani, una dintre cele experimentate avocate de la Hollywood care a reprezentat și alte celebrități precum Jennifer Lopez, Leonardo di Caprio sau Ben Affleck, l-a reprezentat pe Johnny Depp în procesul de defăimare avut cu fosta soție Amber Heard.

Citește și: Amber Heard, în sapă de lemn? Surprinsă cumpărând haine ieftine

Născută în San Francisco din părinți emigranți, tată columbian și mamă cubaneză, aa a absolvit «magna cum laude» Universitatea din California de Sud în 2006, cu o diplomă de licență în «Comunicare și științe politice». Ea a continuat să își finalizeze doctoratul în drept la Southwestern Law School în 2010.

După ce a câștigat procesul în care l-a reprezentat pe Johnny Depp, Camille Vasquez, a fost promovată la statutul de partener în cadrul firmei de avocatură la care lucrează, Brown Rudnick.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ştefan Radu Oprea: De ce se aplică impozitarea progresivă şi nu cota unică în alte state, în timp ce mediul de afaceri din România susţine cota unică printr-o scrisoare semnată de asociaţii prestigioase?

Urmatoarea stire

Sondaj fără perdea: Care sunt țările care au cea mai mare încredere în planurile lui Vladimir Putin

Stiri pe aceeasi tema

Cătălin Botezatu se confesează

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu.…