Avertizări meteorologice în Grecia. Turiștii români vor avea de înfruntat fenomene meteorologice extreme


Recent a fost lansată o avertizare de călătorie pentru cei care urmează să își petreacă vacanța în Grecia. Turiștii vor fi surprinși de fenomenele meteorologice extreme care vor cuprinde în următoarea perioadă toată Republica Elenă.

Turiștii care se fală deja în Grecia sau care urmează să calce pe pământul elen, au primit o avertizare din partea Ministerului Afacerilor Externe, care a transmis că urmează să aibă loc o mulțime de fenomene meteorologice puternice. Toți cei care au luat la cunoștință aceste noutăți, se tem acum să își mai continue vacanța în Grecia.

VEZI ȘI: FENOMENE EXTREME ÎN ROMÂNIA! NE AȘTEAPTĂ TEMPERATURI FĂRĂ PRECEDENT, DUPĂ FURTUNILE CARE AU FĂCUT PRĂPĂD

Avertizarea care îi va afecta pe turiștii români din Grecia

Potrivit informațiilor apărute până în acest moment, Serviciul Național de Meteorologie din Grecia a anunțat că în curând va intra în vigoare un cod roșu de vijelii și ploi torențiale. Astfel, toți turiștii sau viitorii turiști sunt avertizați să rămână la adăpost dacă vremea de afară se va schimba din ce în ce mai mult pentru a evita eventualele neplăceri.

Fenomene precum precipitații abundente, căderi de grindină şi vijelii, descărcări electrice, scăderi ale temperaturii cu 4 – 6 grade Celsius, sub limita normală a perioadei vor avea loc în nordul Mării Ionice, regiunile Epir, Macedonia, Tesalia, partea estică a Greciei continentale, insulele Evia, Sporade şi cele din nordul Mării Egee.

CITEȘTE ȘI: AVERTISMENT ÎNGRIJORĂTOR! ROMÂNIA RISCĂ SĂ FIE LOVITĂ DE UN CICLON DIN MAREA NEAGRĂ. CE SPUN SPECIALIŞTII

În cazul în care vă aflați într-o situație neprevăzută și nu reușiți să contactați de urgență cel mai apropiat post de poliție din Grecia, oficialii români vă pun la dispoziție mai multe numere de telefon care vă vor fi de folos. Operatorii din spatele receptorului vor fi disponibili 24 din 24 pentru a putea soluționa în cel mai scurt timp problema românilor de pe teritoriul Greciei. Trebuie să știți faptul că orice persoană care va apela la aceste numere de telefon, va fi redirecționată imediat către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate.Numerele de telefon ale instituțiilor importante din Grecia sunt următoarele:

  • Ambasada României la Atena – +302106774035
  • Consulatul General al României de la Salonic – +302310340088

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Rusia cauzează controverse cu propagandă de război la bordul Stației Spațiale Internaționale

Urmatoarea stire

CFR Cluj – Sepsi 1-2. Dan Petrescu s-a luat de un jucător: „L-am băgat să ne ajute și el ce face?!”

Stiri pe aceeasi tema