Avertismentul lui Dinu Gheorghe pentru Dan ȘucuDinu Gheorghe crede că Dan Șucu poate să aibă mari probleme la Rapid, în cazul în care giuleștenii nu se vor bate la titlu, în sezonul viitor din Superliga.

Dinu Gheorghe, avertisment pentru Dan Șucu: „Cunosc foarte bine Giuleștiul!”

Dinu Gheorghe susține că Rapid are nevoie de investiții serioase, fiind sigur că suporterii nu se vor mai mulțumi cu prezența în play-off.

Fostul conducător din Giulești așteaptă ca Rapid să se bată repede cu cele mai bune echipe din Europa.

„Eu cunosc foarte bine Giuleștiul. Marea masă a suporterilor e mulțumită până în vară. Ei vor avea probleme anul viitor. Dacă anul viitor Rapidul nu se va bate sus, lucrurile se vor complica. Acum lumea e mulțumită că echipa este în play-off. Anul acesta suporterii înghit povestea legată de campionat, dar de la anul lucrurile trebuie să se schimbe. Domnul Șucu trebuie să lase partea administrativă și să bage mâna în buzunar pentru a aduce jucători. Nu poate lista Rapidul la bursă fără performanță. Rapidul trebuie să joace în grupele unei competiții europene, ca să fie listată la bursă”, a fost avertismentul lui Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

„Am avut cunoscuţi, pe care îi ştiam că sunt rapidişti, care m-au sunat din clipa în care au aflat că investesc la Rapid, oameni care ştiam că aveau două hoteluri, restaurante…

(n.r. milionari?) Da, şi îmi cereau mie două invitaţii gratuite, două abonamente gratuite la VIP. Nu cred că vrei să ştii ce a fost la gura mea.

Un bilet e 300 de lei, nu e un preţ mic. Dar, încă o dată, vrei să fii văzut de toată suflarea rapidistă că stai la VIP, stai pe fotoliu… plăteşte, nene. Banii ăia sunt folosiţi numai şi numai în folosul echipei”, a declarat Dan Șucu, potrivit Orange Sport.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Moldavia insta a la UE a que sancione a oligarcas que apoyan a Rusia

Urmatoarea stire

Gala premiilor César: Filmul ‘La Nuit du 12’, marele câştigător al serii. Ceremonia a fost întreruptă de un eveniment neașteptat

Stiri pe aceeasi tema