avem lista lui Neluțu VargaCFR Cluj nu este încă sigură de prezența în cupele europene și Dan Petrescu așteaptă să vadă care va fi strategia lui Nelu Varga pentru sezonul viitor.

„Nu puteți să mă întrebați pe mine lucrurile astea. Eu sunt doar antrenorul. Dacă știam mai multe vă spuneam. Trebuie să vorbiți cu președintele sau cu patronul echipei. Eu știu că mai am un an contract. Nu mi s-a spus ce se va întâmpla la vară. Dacă vom lua jucători, dacă vom da jucători. Nu știu nimic. Sunt și eu ca voi. Clubul trebuie să știe ce să facă. Până în momentul de față nu s-a luat nici o decizie”, a declarat Petrescu la ultima conferință de presă.

Nelu Varga vrea „curățenie” în lot

ProSport a aflat care este prima mișcare pe care și-o dorește finanțatorul CFR-ului. În primul rând, acesta a creionat lista plecărilor de la CFR. Sunt jucătorii de care vrea să scape Varga, unii cu salarii foarte mari.

Toți acești fotbaliști au în comun faptul că nu au fost aproape deloc utili echipei în acest sezon. Unii dintre ei au fost împrumutați pentru că nu aveau loc pe lista pentru Superligă, iar alții au fost foarte puțin folosiți de către Dan Petrescu.

Bordeianu și Bălgrădean, „rezervele de lux” pe care nu le mai dorește Varga

Lista plecărilor începe cu Bordeianu și Bălgrădean, jucători la care Neluțu Varga vrea cel mai mult să renunțe din contractelor pe care le au. Aceștia au salariile rămase din perioada în care erau oameni de bază la CFR și renunțarea la ei ar însemna o mare economie la bugetul echipei. Cei doi îi costă lunar pe cei de la CFR aproximativ 30.000 de euro, în condițiile în care Bălgrădean a bifat doar 3 meciuri în campionat, iar Bordeianu a prins puțin peste 700 de minute în sezonul din Superliga României.

Lui Bălgrădean i-ar fi extrem de greu să prindă echipa în sezonul viitor și dacă va fi vândut Scuffet. CFR l-a transferat pe Cătălin Căbuz și așteaptă revenirea lui Otto Hindrich.

Varga scapă de salariul lui Chipciu

Planul lui Varga este să scape și de salariile plătite jucătorilor împrumutați. Cu siguranță va scăpa de leafa plătită lui Alexandru Chipciu, cei 8.500 de euro pe care îi achită lunar fotbalistului împrumutat lui „U” Cluj. Această sumă reprezintă jumătate din contractul lui Chipciu, care își încheie în această vară înțelegerea cu echipa din Gruia și va deveni jucător liber.

Ze Gomes, Sergiu Buș sau Cătălin Itu fac și ei parte din categoria jucătorilor împrumutați la care patronul CFR-ului ar dori să renunțe în această vară.

Pleacă doi fundași centrali și fostul golgheter

Pe lângă aceștia, mai sunt fotbaliști pe care CFR i-a transferat în actualul sezon și pe care Varga n-ar mai vrea să-i plătească în viitor. Denis Kolinger este împrumutat de la Vejle și clujenii nu vor achita clauza de transfer definitiv, în condițiile în care acesta nu s-a…

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema