Autocar cu zeci de pasageri, implicat într-un grav accident. Trei persoane au murit în impact. Planul roşu de intervenţie, activat UPDATE VIDEO


Duminica, 08 Ianuarie 2023, ora 19:06

1577 citiri

Un autocar cu zeci de pasageri şi un autoturism au fost implicate, duminică seară, într-un accident, pe DN 17C, în judeţul Bistriţa-Năsăud, primele informaţii arătând că persoanele din autoturism sunt încarcerate.

Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie. Numărul echipajelor de intervenţie a fost suplimentat. Trei persoane din autoturism au murit, o a patra primind îngrijiri medicale la locul accidentului. Pasagerii autocarului nu au fost răniţi. Planul roşu a fost dezactivat.

UPDATE 19:00 Potrivit IGSU, în urma evaluării medicale, au fost identificate 4 victime (ocupanţi din autoturism), dintre care 3 persoane decedate şi o persoană care a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar care nu necesită transport la spital.

Pasagerii din autocar nu au fost răniţi şi îşi vor continua deplasarea cu un alt mijloc de transport către Sighetu Marmaţiei.

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

Accidentul a avut loc pe raza comunei Telciu.

La caz au fost alocate două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Din primele informaţii, persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate.

În autocar se aflau în jur de 35-40 de persoane care, din datele iniţiale, nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

DE URMĂRIT: Campanii electorale importante pentru România în 2023

Urmatoarea stire

Un cerșetor român este cercetat de FBI. Acesta câștiga 100.000 de dolari pe an

Stiri pe aceeasi tema

Tomograf pentru copaci, în România

Primăria Galați a achiziționat un tomograf pentru copaci. Aparatul va evalua starea de sănătate a arborilor din municipiu.…