Autocar cu botoşăneni răsturnat în Italia. Doi pasageri preluaţi cu elicopterele (video)


Un autocar cu botoşăneni s-a răsturnat luni, 16 ianuarie, în jurul orei 13:00. Accidentul a avut loc pe autostrada A13, lângă Padova Est, unde autocarul cu numele de Botoşani s-a răsturnat pe o parte. 

În urma accidentului mai multe persoane au fost rănite, două fiind transportate la spital cu elicopterul. În autocar se aflau 52 de pasageri, adulți și copii de naționalitate română, menționează presa din Peninsulă. O persoană a fost transportată la spital în cod roșu, alte patru în cod galben și 17 în cod alb.


Accidentul s-a produs pe șoseaua de legătură între autostrada A13 Bologna-Padova cu A4 Torino-Trieste. Conform informațiilor obținute până în prezent, autocarul a plecat de la Palermo în cursul serii trecute, dar avea pasageri și din Roma.

La fața locului au sosit ambulanțe din Veneția și Padova, precum și voluntarii de serviciu. Au fost prezenți, de asemenea, pompierii și Poliția rutieră, precum și personalul Autostrade per l’Italia.

Din cauza accidentului, legătura cu A4 Torino-Trieste de pe A13 Bologna-Padova a fost închisă pentru cei care călătoresc din Bologna la Padova. Traficul a fost blocat și fost cozi de 2 km în direcția Padova.

Autostrada a fost redeschisă în jurul orei 14:30, în timp ce șoseaua de legătură rămâne închisă. La fața locului a fost amenajat un punct de prim-ajutor şi de triere al celor răniţi.

 

Citeste continuarea pe www.monitorulbt.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema