Aurelian Temișan a fost inspitit de o minoră: „Mai stai un pic și vorbim peste 2-3 ani”Aurelian Temișan a primit propuneri fără perdea de la o minoră.

Artistul a povestit abia acum ce a pățit artistul după un concert.

Aurelian Temișan, propuneri indecente din partea unei minore

Aurelian Temișan a mărturisit că a primit în timpul carierei sale mult propuneri fără perdea. Acesta a fost ispitit inclusiv de o minoră de 17 ani. Fata a venit la el și i-a spus, fără să stea pe gânduri, că vrea să facă un copil cu el.

Artistul a spus că a refuzat politicos propunerea minorei și i-a spus că o să mai vorbească peste câțiva ani, după ce o să mai crească.

„La Brașov a fost acea tânără de 17 ani: «Câți ani ai? 17? Mai stai un pic și vorbim peste 2-3 ani!». Eu am mai fost în Brașov, dar ea nu a mai apărut. Probabil îi trecuse. Și bine că i-a trecut!”, a spus Aurelian Temișan în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, scrie Fanatik.

A fost ispitit de mai multe ori

Aurelian Temișan a mărturisit că a fost ispitit de nenumărate femei în cei 34 de ani de carieră. Doar că această tânără de 17 ani a fost cea care i-a rămas în minte. Acesta a dezvăluit că este în firea umană să ispitească, așa că nici el nu a scăpat de acest aspect. Mai mult, artistul a spus că aproape la fiecare spectacol a fost cineva care să-i ceară anumite lucruri.

„Ispitit? De nenumărate ori. Este în firea umană să ispitească, respectiv să fie ispitit. Una dintre laturile meseriei de artist este să întâlnești oameni care flirtează, din diverse motive.

Sunt 34 de ani de scenă, mii de spectacole, aproape de fiecare dată am stat de vorbă cu oameni, aproape la fiecare spectacol a fost cineva care să vină și să vrea ceva de la mine”, a mai povestit acesta.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Lavrov avertizează că livrarea de obuze cu uraniu sărăcit Ucrainei ar însemna „o agravare serioasă” a conflictului

Urmatoarea stire

Vladimir Putin și Xi Jinping au semnat un acord istoric

Stiri pe aceeasi tema