Au 75 și 65 de ani, dar nu renunță la sală. Arnold Schwarzenegger și Dolph Lundgren, pozați împreună printre aparate de fitnessArticol publicat 31 martie 2023

Ambii au fost culturiști, dar în anii ’80 au trecut în lumea filmelor de acțiune. Este vorba despre Arnold Schwarzenegger și Dolph Lundgren, astăzi în vârstă de 75, respectiv 65 de ani, care nu renunță la sport nici acum.

Cele două staruri au fost pozate la sala preferată a celebrităților din zona Venice Beach, una în aer liber, în timp ce trăgeau de fiare. Cu zâmbetul pe buze, însă, semn că vârsta și efortul nu și-au pus atât de tare amprenta asupra lor.

Citește și: E fiul lui Arnold Schwarzenegger, iar asta se vede cu ochiul liber. Joseph Baena e un pachet de mușchi și pozează în posturi demne de un culturist profesionist

Arnold Schwarzenegger și Dolph Lundgren și-au lucrat împreună mușchii la o sală în aer liber. / Foto: Profimedia

Fotografii au fost pe fază și i-au pozat pe Arnold și Dolph în acțiune. Nu au fost singuri, ci alături de o întreagă echipă de sunetiști și cameramani, semn că s-au unit să colaboreze pentru un documentar sau un material legat de fitness. 

Schwarzenegger și Lundgren au apărut împreună în doar trei filme, de-a lungul carierei lor, în trilogia “The Expendables” (2010, 2012, 2014). Dolph se întoarce și pentru al patrulea film (și ultimul) din serie, alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Megan Fox sau Andy Garcia.

Citește și: Scandalul „Rocky” continuă. Sylvester Stallone, dezamăgit și de Dolph Lundgren: “Nu am avut decât respect pentru Dolph, dar nu mi-a spus niciodată ce se întâmplă în spatele meu”

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema