Atenție! Pericol imediat de inundații în Braşov și CovasnaInstitutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis vineri seara o atenţionare Cod galben de inundaţii pentru intervalul vineri ora 21.30 – sâmbătă ora 9.00.

Scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție se pot produce în bazinul hidrografic Târlung – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior.

„Ca urmare a precipitaţiilor lichide înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție pe unele râuri din bazinele hidrografice: Târlung – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, județele Braşov, Covasna”, informează Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

(sursa: Mediafax)

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Concursul îmbrăcat/dezbrăcat

Urmatoarea stire

Prețuri Citroen e-C4 X în România: versiunea electrică a lui C4 X pornește de la 43.900 euro

Stiri pe aceeasi tema

11 țări NATO oferă armament

Un grup de 11 ţări membre ale NATO, participante joi la o reuniune în Estonia destinată sporirii ajutorului…