Atacatorul sirian din parcul Annecy din Franța, acuzat pentru ”tentativă de omor” şi plasat în detenţie / Abdalmasih H „nu a dorit să vorbească”


Refugiatul sirian care a înjunghiat şase persoane, între care patru copii de vârstă mică, într-un parc din Annecy, a fost inculpat pentru „tentative de omor” şi „răzvrătire cu armă” şi a fost arestat preventiv, a anunţat sâmbătă procuroarea din Annecy (Alpii francezi), Line Bonnet -Mathis, relatează AFP, citată de Agerpres.

Abdalmasih H „nu a dorit să vorbească”, atât în timpul arestului de 48 de ore, cât şi în faţa celor doi judecători de instrucţie însărcinaţi cu ancheta, a declarat procuroarea în cadrul unei conferinţe de presă.

Individul, înarmat cu un cuţit, a atacat joi în jurul orei locale 09:45 (07:45 GMT) mai mulţi copii în vârstă de aproximativ 3 ani care se aflau într-un parc din apropierea lacului Annecy.

Potrivit identităţii declarate de către agresor, acesta este de naţionalitate siriană, solicitant de azil şi nu era cunoscut ca având antecedente penale.

Bărbatul a mers în Franţa în urmă cu opt luni după un refuz de naturalizare în Suedia, unde locuia, au declarat pentru AFP fosta lui soţie şi mama sa.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema