Atac armat cu victime într-o fabrică Mercedes din Germania (Foto & Video)


Două persoane au murit joi într-un atac armat la o fabrică Mercedes-Benz din sud-vestul Germaniei, a anunţat compania.

Apelurile de urgenţă au fost primite de poliţie începând cu ora locală 07:45. Un grup operativ special a izolat zona. Echipele de salvare au fost mobilizate la faţa locului, fiind trimise inclusiv două elicoptere.

Atacatorul ar fi un angajat extern al unei companii de logistică, în vârstă de 53 de ani. Mai mulţi angajaţi Mercedes care au părăsit fabrica au declarat pentru BILD că atacul ar fi vizat şefii de echipă. Focurile de armă au fost trase în zona biroului acestora.

Personalul de securitate de la Mercedes a reacţionat rapid. Paznicii uzinei au reuşit să îl imobilizeze pe atacator şi acesta a fost predat poliţiei care a sosit ulterior.

Poliţia a confiscat arma suspectă a crimei, dar deocamdată nu se ştie despre ce fel de armă este vorba.

Suspectul a fost arestat şi urmează să fie interogat cu privire la crimă şi la motivul crimei.

Fabrica este situată la Sindelfingen, oraş din landul Baden-Württemberg, situat la 17 kilometri sud-vest de Stuttgart. Este vorba de Fabrica 56 a producătorului auto, unde se produce şi Clasa S. La acest sit sunt angajate aproximativ 35.000 de persoane, potrivit Reuters.

Angajaţii primesc îngrijiri psihologice, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, dar nu mai există niciun pericol pentru ei.

„Producţia continuă în mod normal, cu excepţia halei în cauză”, a transmis compania.

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema