Astrologul Mădălina Manole a murit. Vestea tristă a fost anunțată de apropiații săi în mediul online


STIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

UPDATE: Surse din apropierea familiei spun că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de “colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”. Informația este extrasă dintr-o conversație pe care Mădălina Manole a avut-o cu un apropiat de-al său care a furnizat pentru A1.ro informațiile.

Trecerea sa în neființă a venit ca un fulger pentru apropiații săi și cei care o cunoșteau. O postare fixată pe pagina sa de Facebook anunță cu tristețe decesul astrologului Mădălina Manole: “Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”.

Astrologul Mădălina Manole a murit. Familia nu a confirmat în mediul online cauza decesului

Moartea subită a astrologului a îndurerat inimile tuturor: “Sincere condoleanțe! Cuvinte sunt de prisos! Suflet tânăr, destin nedrept…”/“Nu îmi vine să cred …simpla, caldă și extrem de muncitoare cu un gând și o vorbă bună pentru fiecare. Ceea ce pot sa spun este că îmi doresc enorm ca sufletului ei sa fie așezat acolo unde merită în Lumina pentru că Madalina Manole va rămâne mereu o Lumină”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate pe pagina sa.

Citește și: Teodor Corban a murit. Actorul a jucat în producția Antenei 1, Mangalița. Detaliile mai puțin știute ale vieții sale

Ultima postare a Mădălinei Manole a fost pe 14 ianuarie 2023, pe pagina sa persoanlă. De atunci, astrologul nu a mai publicat nimic pe rețelele de socializare.

A fost inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă cu timul astrologia i-a devenit profesie.

Astrologul Mădălina Manole a căpătat experienţă în presă, a făcut pe rând, televiziune, bifând apariții la Observator, TVR 2, Look TV sau Digi 24, apoi s-a îndreptat către print şi online unde a realizat pentru numroase publicații rubrica dedicată horoscopului, potrivit tvr.ro.

Citește și: Lisa Marie Presley s-a stins din viață la 54 de ani. Ce legătură există între moartea sa și cea a regretatului Elvis Presley

Hulk Hogan nu-și mai simte partea inferioară a corpului, după cea mai recentă operație, spune Kurt Angle. Care e starea …

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Suntem cu trei decenii în urma Occidentului. Ce a mai scos la iveală recensământul

Urmatoarea stire

postul de comandă al rușilor din Bahmut ras de pe fața pământului

Stiri pe aceeasi tema