”Ăștia n-au bani nici de o ciorbă! Falimentul scrie pe ei”


  • Tenis: Jelena Ostapenko – Camila Giorgi, vineri, 15:00, Digi Sport 2

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, Digi Sport 1

”Câinii” sunt în căutarea unei arene în jurul Bucureștiului, deoare ”Groapa” din ”Ștefan cel Mare” ar trebui să intre într-un amplu proces de modernizare. 

Ionel Ciuclea: ”Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici cu rahcetele lui Putin”

Până în acest moment, varianta ”Cotroceni” a picat, iar varianta ”Colentina” pare și ea imposibilă. Patronul celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea, nici nu vrea să audă de acest scenariu.

Acesta consideră că Dinamo este o echipă falimentară și nu ar accepta nici un milion de euro din partea ”câinilor” pentru a li se permite intrarea în baza sportivă.

Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi, dar aducem Africa la tine, azi de la 20:10. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măca cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina”, a declarat Ionel Ciuclea, conform prosport.ro.

Etichete: colentina , daco getica , ionel ciuclea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

WhatsApp: Anuntul Oficial si o Schimbare SECRETA Descoperita

Urmatoarea stire

Ducii de Sussex vs Ducii de Cambridge. Ce destinații de vacanță diferite au ales!

Stiri pe aceeasi tema