Așa arată Oana Roman fără pic de machiaj și filtre


Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea în care apare fără niciun strop de machiaj. Vedeta a vrut să le demonstreze tuturor cum arată în viața de zi cu zi, deși a fost des criticată. 

Oana Roman, în vârstă de 47 de ani, este destul de atentă atunci când vine vorba de silueta și tenul ei. În ultimii doi ani, fiica lui Petre Roman a slăbit foarte mult, iar acum se poate mândri cu o siluetă impecabilă. Nici la capitolul ten nu stă rău.

Vedeta a recunoscut că a apelat la numeroase tratamente cosmetice pentru a arăta bine. Așadar, acum își permite să se pozeze fără machiaj și fără să folosească filtrele de pe rețelele de socializare.

Oana Roman arată ca o tinerică fără machiaj

„E provocarea de sfârșit de an. Aproape 47 de ani. Fără filtre, fără machiaj! Asta sunt. Tenul meu e asa datorită unei bune moșteniri genetice dar și pentru că folosesc creme bune și fac tratamente cosmetice de top, practic cele mai bune din lume și pe care vi le recomand”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari. Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-i pun viața în pericol”, mărturisea Oana Roman.

Vrea să-și vândă casa

Oana Roman a dezvăluit faptul că intenționează să pună la vânzare casa unde locuiește cu soțul ei, Marius Elisei, și cu fiica, Isabela.Fiica fostului politician a răbufnit, după ce a primit factura la energia electrică.

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.”, a declarat Oana Roman, pentru Fanatik.ro.

Citeste continuarea pe tacataca.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

„E în spatele unei măști”

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut pentru cariera sa artistică, dar și pentru felul debordant în care obișnuiește să spună…