„Ar fi ciudat să nu am”


Articol de Daniel Grigore – Publicat miercuri, 10 mai 2023, 12:17 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 12:34

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a comentat afirmațiile lui Gigi Becali de marți. Patronul FCSB anunțase că are o „convenție” cu Rotaru, astfel încât roș-albaștrii să o învingă pe CFR Cluj, iar oltenii pe Farul.

Rotaru a dejucat ideea unei convenții propriu-zise cu Becali. Numărul 1 din conducerea Universității spune că echipa sa trebuie să câștige cu Farul pentru a-și asigura locul european.

REAL MADRID – MANCHESTER CITY 1-1

Stupoare în studio, când Thierry Henry și Jamie Carragher au auzit pe cine a desemnat UEFA „Omul meciului”

Mihai Rotaru, despre „convenția” anunțată de Gigi Becali: „Ar fi ciudat să nu am”

„Nu avem nicio înțelegere, dumneavoastră îl știți pe patronul de la FCSB. Singura «înțelegere» este că eu bat Farul. Nu există așa ceva, sunt glume. Nu există alianțe.

Eu am «convenție» și cu Gică Hagi că-l bat, și cu CFR-ul că bat Farul, am «convenție» cu toată lumea că voi câștiga următorul meci. Ar fi ciudat să am o conveție că nu câștig”, a precizat Rotaru la Fanatik SuperLiga.

Bă, eu am o convenție cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: «Bă, tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul 3». El mi-a zis: «Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3». Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj. 

Mi-a răspuns: «A, da. Păi bine atunci, eu bat Farul sigur, tu bați CFR sigur». «Da, bă, eu bat sigur CFR, bate tu Farul sigur». Bine, sunt glumele noastre, vă dați seama. E om de calitate.

Gigi Becali, patron FCSB

Ulterior, finanțatorul alb-albaștrilor a subliniat importanța meciului cu Farul, care va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00:

„Noi dorim să câștigăm în fața Farului, avem nevoie de puncte pentru a ne apropia și de CFR Cluj și de FCSB.

Mai departe, pesemne că ne vom dori să câștige Farul (n.r. – în etapa 9, cu FCSB), pentru că suntem în competiție pentru locul 3, sau chiar 2, de ce nu?, cu CFR Cluj și FCSB. Din păcate, am ieșit din competiția pentru locul 1”.

Mihai Rotaru, înainte de CSU Craiova – Farul: „Trebuie neapărat să câștigăm”

„Va fi un meci frumos, întotdeauna am așteptat meciurile cu Farul pentru că a fost spectacol. Goluri multe, răsturnări de scor, întotdeauna o nebunie. Meciurile cu Farul, cu Gică Hagi, sunt spectaculoase și le așteptăm.

Vrem în Europa, avem nevoie de suporteri, trebuie neapărat să câștigăm acest meci. Pe Oblemenco e un singur favorit, Universitatea Craiova, dar meciurile sunt grele”, a completat Rotaru.

36 de puncteare CSU Craiova acum, 3 sub CFR Cluj și 7 sub…

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema