Ar da lovitura după divorț! Cu ce sumă gigantică s-ar alege Meghan Markle dacă divorțează de prințul HarryMeghan Markle și Prințul Harry au probleme serioase în cuplu. Ducii de Sussex ar fi la un pas de despărțire, după ce au decis să ia o pauză pentru a-și pune ordine în gânduri. În orice caz, cei doi sunt supărați pe David si Victoria Beckham pentru că îi banuiesc de scurgere de informații către presă.

Ducii de Sussex, probleme în paradis

Meghan Markle (41 de ani) și Prințul Harry (38 de ani) trec printr-o perioadă dificilă, lucru care a fost dezvăluit de apropiații lor. Tot mai mulți oameni cred acum că cei doi sunt la un pas să divorțeze, având în vedere că presa din străinătate a vorbit în ultima perioadă despre presupusele probleme cuplului de Sussex.

Jurnaliștii din străinătate titrează că Ducii de Sussex s-ar putea confrunta cu „umțilință” dacă se vor întoarce vreodată la viața regală. Fostul biograf al Prințului Harry a spus de altfel că Prințul George trebuie ținut departe de influența negativă a lui Harry.

S-au supărat pe David și Victoria Beckham pentru că îi bănuiesc de scurgere de informații către presă

Meghan Markle și Prințul Harry s-au supărat teribil după ce au aflat ce s-a scris despre relația lor. Ei sunt de părere că numai Meghan Markle le-a spus jurnaliștilor străini despre faptul că se află în mijlocul celei mai profunde crize a căsniciei lor controversate.

Prințul Harry nu s-a putut abține și l-a sunat pe David Beckham pentru a-l confrunta. În cele din urmă, fostul căpitan al Angliei a decis să întrerupă orice legătură cu contorversatul cuplu.

Motivul real pentru care cei doi vor să divorțeze

Jurnaliștii de la Marca scriu că problemele între Ducii de Sussex s-au agravat după moartea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii . Se pare că cei doi nu au reușit să genereze bani din proiectele lor de la moartea suveranei brianice.

Se zvonește, de asemenea, că există un acord prenupțial care ar avantaja-o pe Meghan Markle. Se pare că acordul nu a fost pe placul regelui Carol al III-lea din cauza sumei convenite în prealabil. Presupusa clauză prevede că Meghan ar trebui să primească 80 de milioane de dolari pentru îngrijirea copiilor lor, Lilibeth și Archie, potrivit publicației The Daily Mail.

Ce se va întâmpla cu copiii

Nu doar banii fac divorțul dintre cei doi să fie unul dificil, ci și faptul că Harry ar fi cel care ar avea custodia totală a copiilor, iar asta este ceva cu care Markle nu este de acord. Ea își dorește ca copiii să rămână la ea și va încerca să lupte și pentru custodia lor. Custodia ar fi acum cea mai mare problemă a ei.

Problemele în cuplul lor ar fi apărut imediat după pandemia din 2020 și 2021 din cauza problemelor financiare: eșecul locului de muncă, recesiunile economice și decesele bunicilor lui Harry i-au fi adus în pragul disperării. Toate acestea i-au împiedicat pe cei doi să exceleze în proiectele lor de muncă, iar acum au ajuns…

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

a renunțat și la televiziune!

Decizia neașteptată pe care a luat-o Ionuț Iftimoaie după ce a participat la Survivor România 2023 va provoca…