Apropieri interzise la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»! O probă i-a adus împreună pe Ruxi și Alex Bogdan

Noi probe amuzante la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Concurenții din cele două tabere, cea a „plăcerilor” și cea a „belelelor” au trebuit să facă față unei provocări. Recompensa a fost una pe măsură, așadar eforturile depuse au fost unele considerabile. Ruxi și Alex Bogdan au oferit concurenților și telespectatorilor clipe de amuzament. 

Noi probe dificile pentru concurenții din Dominicană

Concurenții din Republica Dominicană sunt împărțiți în două tabare, cea a „plăcerilor” și cea a „belelelor”. Previzibil, concurenții din tabăra plăcerilor beneficiază de condiții mai bune de trai, în timp ce ceilalți mai puțin norocoși sunt nevoiți să se descurce în împrejurări mai dificile.

Citește și: Cornel Palade, pus în dificultate de condițiile din Republica Dominicană 

În cadrul unei probe din ediția de luni, 12 septembrie, concurenții au fost nevoiți să transporte mai mai multe organe ale diferitelor animale, folosindu-se doar de gură. Echipa care transpora cel mai repede organele beneficia de un premiu care consta în bezele, bețe pentru a le prepara, precum și biscuiți. După momente pline de haz, echipa plăcerilor a câștigat! 

Alex Bogdan și Ruxi au fost cei care au adus zâmbete pe buzele concurenților și, probabil, și pe chipul telespectatorilor. Cei doi s-au chinuit din greu să-și paseze prada făra a o atinge, iar aproprierile dintre ei au fost…periculoase, ar putea spune cârcotașii! 

Vezi și: Bia Khalifa, dezvăluiri dureroase din copilărie 

Doi noi concurenți au pășit în jungla din Republica Dominicană 

Tot în ediția de pe 12 septembrie, telespectatorii au putut vedea doi noi concurenți care au acceptat provocarea Republicii Domincane. Este vorba despre artista AMI și bucătarul Salvo Lo Castro. Rămâne de văzut dacă aceștia vor face față competiției sau dacă vor reveni în România cât ai clipi. 

Deși nu a început de multă vreme emisiunea, concurenții au avut deja timp să-și arunce vorbe dure. Cornel Palade a fost înjurat de către Bia Khalifa, iar Lidia Buble a intervenit imediat pentru a aplana conflictul. Tensiunea și condițiile în care trăiesc încep să-și spună deja cuvântul. Doar cei mai rezistenți dintre ei vor ajunge în marea finală! 

Ar putea să te intereseze și: Cabral și-a luat toată familia în junglă 

Cabral este de părere că emisiunea testează limitele concurenților 

Cabral, unul dintre prezentatorii emisiunii, a oferit declarații despre show și a subliniat că nu oricine ar avea forța necesară pentru a putea depăși obstacolele din junglă. 

„Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva.

 Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat”, a declarat Cabral, cel care prezintă emisiunea alături de Adela Popescu. 

Sursă foto: PRO TV

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!          

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„Prăbușire completă”: Putin a anulat o întâlnire cu generalii, după cea mai mare înfrângere a armatei de la începutul războiului

Urmatoarea stire

Betania, locul sfânt din Iordania, plin de verdeaţă şi flori, în care trei religii se împletesc în armonie şi rugăciune

Stiri pe aceeasi tema

Cristiano Ronaldo suferă de depresie

Potrivit unui raport, superstarul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, s-a întâlnit cu Jordan Peterson pentru o ședință de…