Aproape 290.000 de persoane au intrat și ieșit din țară în ultimele 24 de ore/ Peste 22.000 au fost cetățeni ucraineni

Aproximativ 289.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 72.600 mijloace de transport, au efectuat sâmbătă formalităţile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, transmis AGERPRES, pe sensul de intrare în România au fost 156.186 de persoane, dintre care 22.504 de cetăţeni ucraineni (în creştere cu 0,9% faţă de ziua precedentă).

Începând cu data de 10 februarie (perioadă pre-conflict) şi până sâmbătă, la ora 24,00, la nivel naţional au intrat în România 1.533.263 cetăţeni ucraineni.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă – punctele de trecere şi „frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat, în ultimele 24 de ore, 59 de fapte ilegale (25 de infracţiuni şi 24 de contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 1.288.140 lei.

În ultimele 24 de ore, nu s-a permis intrarea în ţară a 26 de cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi nu s-a permis ieşirea a 42 de cetăţeni români din diferite motive legale.

sursa: Agerpres.ro

Citește și…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Macao va închide timp de o săptămână aproape toate activităţile comerciale, inclusiv cazinourile, din cauza Covid-19

Urmatoarea stire

Mutat acum cinci ani în România, un argentinian a rămas mască atunci când a ajuns la Botoșani: „M-am uitat mai bine și nu eram eu. Noroc că s-a rezolvat repede”

Stiri pe aceeasi tema