Apariție surprinzătoare a unui fost ministru. Și-a făcut PR din mașina de karting


Emil Boc nu e un caz singular. Printre politicienii care se dau în spectacol se numără Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, de la PSD.

În mod surprinzător, în această săptămână, edilul local s-a urcat într-un kart, la evenimentul de inaugurare a unei piste. Olguța a postat imaginile pe pagina sa publică, în social media.

„Împreună cu rectorul Universității din Craiova, Cezar Spânu, am dat, astăzi, start circuitului de karturi electrice pe Velodromul din parcul Nicolae Romanescu.

Aceste piste, special concepute să ofere o experiență unică, au fost amenajate cu sprijinul RAADPFL, iar karturile au fost asamblate de studenții de la Universitatea din Craiova, în cadrul unui proiect sub egida Centrului de Resurse și Angajament Ford Craiova.

Activitatea de karting va putea fi practicată de copii și adulți, iar prețurile pentru cei mici sunt mai mult decât accesibile. Mai multe karturi electrice le stau la dispoziție pasionaților de senzații tari, fiecare putând fi setat pe un anumit tip de viteză, dar și pentru diferite conformații corporale (…)”, a notat primarul, pe Facebook.

 

Politicienii încă încearcă să-și facă PR prin apariții neconvenționale. Emil Boc, cel mai celebru caz

 

În ultimii ani, Emil Boc s-a bucurat de o creștere semnificativă a popularității, după eșecul de la guvernare, sub bagheta lui Traian Băsescu.

Pentru a-și spori popularitatea, Emil Boc a început brusc să recurgă la diverse trucuri de PR, mai puțin obișnuite, printre care s-au numărat prezențele stridente la concerte și evenimente sportive, cu manifestări care mai de care mai exuberante.

De-a lungul timpului, Emil Boc a scăpat de rigiditate și brusc, s-a apucat de bătut toba pe arene sportive. Mai mult, în iunie, primarul a intrat pe terenul de tenis pentru a schimba câteva mingi cu Simona Halep. Fostul premier l-a imitat chiar pe Rafael Nadal, zâmbind cu gura până la urechi.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Opt morți, căutările continuă sub dărâmăturile imobilului prăbușit marți

Urmatoarea stire

AC Milan, la prima victorie în acest sezon al Ligii Campionilor

Stiri pe aceeasi tema