Apa oprita sau presiune scazuta la robinete, la inceput de saptamana, la Timisoara si in judet – Opinia Timisoarei


TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere si modernizare a retelei de distributie in primele zile ale saptamanii viitoare.

Marti, 28 februarie, intre orele 9-16, la intersectia strazilor Aurel Popovici si Constantin Brâncusi se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul “Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe strazile Aurel Popovici, Constantin Brâncusi, Teodor Mihaly si Vasile Lucaciu.

Marti, 28 februarie, intre orele 9-15 va se intrerupe furnizarea apei in localitatile Masloc si Fibis pentru lucrari la statia de tratare din Masloc.

Tot pe 28 februarie si 1 martie, zilnic între orele 9-14, în Buzias se va spala reteaua de distributie. In acelasi interval orar, pe 2 martie se va igieniza reteaua din Bacova. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading…

Citeste continuarea pe www.opiniatimisoarei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema