Antivaccinismul ARNm e considerat CRIMĂ în Franța. Opozanții riscă o amendă de 45.000 de euro și 3 ani de închisoare pentru că “pun la îndoială știința”Guvernul francez tocmai a adoptat o lege care prevede amendarea și încarcerarea persoanelor care refuză să se injecteze cu “vaccinuri” cu ARNm (ARNm).

Toată opoziția față de injecțiile cu mARN-LNP (nanoparticule lipidice) în Franța este acum considerată o “aberație sectară”. Infracțiunile sunt pasibile de o pedeapsă de 45.000 de euro și până la trei ani de închisoare.

“Nu se va tolera nicio critică la adresa tratamentelor terapeutice care vor fi recomandate sau făcute obligatorii de către stat”, a afirmat Dr. Kat Lindley. “Orice persoană care îndrăznește să critice în mod deschis aceste terapii va fi pasibilă de amenzi și închisoare”. Cunoscută sub numele de articolul 4, legea le interzice rezidenților și cetățenilor să spună ceva rău despre tratamentele “terapeutice”, cum ar fi injecțiile cu ARNm, care sunt fie obligatorii, fie doar recomandate de guvernul francez. “Deja sunt vizați medici renumiți, pe care acest articol îi va…

Citeste continuarea pe ziuanews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema