Animale rămase blocate după explozia unui baraj din UcrainaMai multe animale, rămase blocate după explozia unui baraj din Ucraina, din sudul țării, au fost salvați de cei aflați în trecere pe acolo.

Unii câini rămași eșuați pe fondul creșterii apelor din Kherson, în urma unei breșe în barajul Kakhovka peste noapte au fost salvați marți (6 iunie).
Imaginile au arătat oameni care salvează câini care nu au putut scăpa din apele în creștere, dar și impactul ruperii barajului asupra vieții sălbatice, conform Reuters.

Mai multe animale rămase blocate, după ruperea unui baraj din Ucraina, au fost salvate marți de pe râul Nipro

Torentul de apă a izbucnit marți dimineața prin imensul baraj Kakhovka de pe râul Nipro, care separă forțele ruse de armata ucraineană din sudul Ucrainei, inundând o parte a zonei de război și forțând sătenii să fugă.
Ucraina investighează explozia de la un baraj hidroelectric major din sudul țării ca fiind o crimă de război și ca posibilă distrugere criminală a mediului sau „ecocid”, a declarat marți procurorul său general.

Oamenii suferă zilnic bombardamente în Nova Kakhovka din regiunea Herson

Teama de a fi sub o salvă de bombardamente de artilerie face parte de multă vreme din viața orașului Nova Kakhovka din regiunea Herson ocupată de ruși din Ucraina, au declarat locuitorii de acolo pentru Reuters pe 30 octombrie.

Bombardamentele din centrul orașului au devenit atât de normale încât a fost instalat un nou semn pentru a le spune locuitorilor pe ce parte a străzii este cel mai sigur să stea atunci când plouă cu obuze, potrivit Reuters.

Orașul a intrat sub controlul Rusiei la scurt timp după 24 februarie, când Moscova a lansat ceea ce numește „operațiune militară specială” în Ucraina.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Citeste continuarea pe romanialibera.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema