Andrew Tate invocă probleme de sănătate ca sa fenteze închisoarea. Ce sunt nodulii pulmonari, diagnosticul primit de influencer


Andrew Tate deja încearcă să găsească o modalitate de a scăpa de pedeapsa pentru faptul că a sechestrat, agresat și obligat două tinere să facă videochat fără voia lor. Fostul sportiv a cerut să fie consultat de medici pentru o problemă de sănătate mai veche și încearcă să convingă instanța că nu poate fi încarcerat din cauza acestor probleme.

Zilele trecute, Andrew Tate a fost condus la spital după ce a acuzat o stare generală proastă. Conform avocatei acestuia, Andrew Tate a fost diagnosticat cu noduli la plămâni și este necesar ca el să fie supus unei biopsii. Din fericire, boala nu este una care să reprezinte un pericol real pentru sănătatea cuiva, acești noduli fiind de natură benignă, fără potențial cancerigen.

Ce sunt nodulii pulmonari

Nodulii pulmonari sunt formațiuni sferice care reprezintă creșteri anormale în interiorul plămânilor. De cele mai multe ori, ei sunt benigni și nu reprezintă un pericol pentru sănătatea cuiva. Acești noduli se pot forma în urma bolilor și infecțiilor respiratorii, dar nu necesită un tratamanet specializat.

Conform informațiilor din interiorul anchetei, cel puțin 6 tinere ar fi fost exploatate de frații Tate, convinse să se alăture lor prin metoda „loverboy” și apoi șantajate, amenințate, obligate să producă materiale pornografice care erau vândute prin intermediul unei platforme online cu plată, în beneficiul celor doi frați.

Două femei au fost ținute cu forța în locuința fraților Tate

Frații Andrew și Cobra Tate au intrat în atenția autorităților române după ce a fost descoperit că două tinere, o americancă de 21 de ani din SUA și o româncă de 20 de ani, erau ținute cu forța în locuința acestora din Pipera și obligate să facă videochat. Autoritățile au descins la acel moment la locuința celor doi și le-au găsit pe cele două tinere, care au declarat că s-au făcut presiuni aspra lor pentru a începe activitatea de videochat.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Aparatele De Gătit Pe Gaz Pot Fi La Fel De Toxice Ca Fumatul Pasiv – Studiu

Urmatoarea stire

Angajați din Asia pentru HoReCa

Stiri pe aceeasi tema