Andrei Prepeliță nu se predă: “Mereu au fost oameni care mă contestă. Eu mereu i-am respectat”


Luni seară, FC Argeș și CFR Cluj s-au înfruntat în etapa a 11-a din Superliga. În ciuda jocului bun prestat de argeșeni, echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu scorul de 1-0. La finalul partidei, Andrei Prepeliță a subliniat faptul că nu intenționează să-și dea demisia.

Andrei Prepeliță nu se gândește la demisie. ”Ar fi lipsă de bărbăție”

La finalul partidei din Trivale, Andrei Prepeliță a făcut o analiză a jocului dar nu a uitat să trimită câteva săgeți către cei care îl contestă. Mai mult, tehnicianul a subliniat că nu se gândește la demisie, acesta fiind un gest lipsit de bărbăție. Prepeliță a ținut să reamintească performanțele pe care le-a reușit FC Argeș cu el pe banca tehnică.

M-am obișnuit cu scandările suporterilor, nu știu ce vor de la mine. Eu mereu i-am respectat. Sunt și piteștean. Am avut performanțe bune alături de FC Argeș. Când joci acasă te aștepți să fii susținut. Înțeleg aceste scandări împortriva mea, dar măcar pe jucători să-i susțină. Ei simt asta, chiar am văzut ce au declarat. Ei au nevoie de susținerea publicului.

Dan Petrescu câștigă de câțiva ani campionate cu CFR…sunt ciudate aceste scandări, aceste presupuse schimbări de antrenori. Asta în condițiie în care și noi avem nevoie de liniste pentru a lucra. M-am obișnuit de 1 an de zile. Dacă șefii clubului decid să mă dea afară nu e nicio problemă. Dar eu nu-mi dau demisia, ar fi lipsă de bărbăție. Asta ca să știe și suporterii că nu îmi dau demisia.

Așa am pierdut și la Hermannstadt, au avut un singur șut pe poartă, iar noi am avut multe ocazii. Probabil că se va întoarce norocul și la noi”, a declarat Andrei Prepeliță.

CFR Cluj câștigă cu emoții în Trivale și urcă pe locul 4 în Superliga

Luni seară, de la ora 20:30, FC Argeș a primit vizita celor de la CFR Cluj în etapa a 11-a din Superliga. Ardelenii aveau mare nevoie de o victorie în Trivale pentru a se apropia de locurile fruntașe.

Partida a început cu dominarea categoricăa clujenilor care au forțat deschiderea scorului încă din primul minut. Argeșenii s-au apărat excelent și au reușit să respingă atacurile oaspeților. Mai mult, echipa lui Andrei Prepeliță a prins curaj și a dominat clar finalul primei reprize. Totuși, în minutul 45+2, CFR Cluj a ratat o șansă uriașă de a deschide scorul prin Yeboah. Repriza secundă a debutat tot cu dominarea argeșenilor. Pe fondul acestei dominări a gazdelor, clujenii au deschis scorul în minutul 62, prin Mario Camora. Până la final, argeșenii au încercat să egaleze însă nu au reușit acest lucru. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus în cele din urmă cu 1-0. În urma acestui succes, CFR Cluj a urcat pe locul 4 în Superliga.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Regina Elisabeta și-a sărbătorit ziua de naștere de mai multe ori pe an! Care e motivul și ce spune tradiția

Urmatoarea stire

Horoscop marți, 20 septembrie. O zi plină de neprevăzut!

Stiri pe aceeasi tema