Andreea Tonciu a făcut show pe stradă! Nu o să îţi vină să crezi în ce ipostaze s-a lăsat filmată brunetaAndreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Bruneta este activă în mediul online acolo unde obişnuieşte să îi ţină la curent pe cei care o urmăresc cu tot ceea ce face. Recent, vedeta a reuşit să îi uimească pe internauţi. S-a lăsat filmată în ipostaze care au strârnit amuzamentul celor din jur. Iată ce a făcut vedeta pe o stradă din Capitală!

Andreea Tonciu este cunoscută în primul rând pentru doza de nebunie care o caracterizează. Bruneta nu s-a ferit niciodată spună ceea ce gândeşte, chiar dacă a fost judecată.

Aceasta a început să publice frecvent pe platforma TikTok diferite filmuleţe. Într-un timp scurt, vedeta a reuşit să strângă o comunitate mare de oameni, datorită contentului pe care îl publică.

Se pare că recent, a reuşit din nou să îi uimească pe fanii săi: „Dragilor, după cum mă ştiţi am foarte, foarte multe talente, dar voi nu cunoaşteţi talentul meu ascuns. Vreţi să-l vedeţi? Ia uitaţi-l, direct pe trecerea de pietoni”, le-a spus Andreea Tonciu.

CITEŞTE ŞI: IMAGINEA CU ANDREEA TONCIU CARE A STÂRNIT UN „URAGAN” DE REACȚII PE INTERNET. CUM S-A FOTOGRAFIAT BRUNETA

Apoi, Tonciu s-a lăsat filmată pe stradă, în momentul în care încerca să facă roata… da aţi auzit bine.

Imaginile au stârnit cu siguranţă amuzamentul celor care le-au văzut şi de asemenea au strâns mii de vizualizări.

„V-am zis că mă apuc de gimnastică”, a scris Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu s-a operat de urgenţă

Andreea Tonciu are mereu grijă să arate impecabil, tocmai de aceea se asigură că sănătatea sa nu este pusă în pericol din cauza vreunui factor extern. Recent, fosta asistentă TV a trecut prin momente grele în momentul în care ochiul drept i s-a umflat foarte tare. Se pare că totul ar fi pornit de la ceva ce semăna cu un coș mai mic.

Soția lui Daniel Niculescu a povestit că nu a băgat de seamă ceea ce se credea a fi un coș apărut lângă ochi, motiv pentru care a mers liniștită la pensat. Cosmeticiana, însă, a încercat să îndepărteze acea umflătură inestetică, ceea ce a făcut ca situația Andreei să se agraveze imediat.

„Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cum le-a numit crainicul din Craiova pe cele două echipe înainte de FC U – FCSB

Urmatoarea stire

Iohannis: Folosirea energiei şi a alimentelor ca armă sau a propagandei trebuie contracarate printr-un efort internaţional coordonat

Stiri pe aceeasi tema