Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristian ChivuLa 45 de ani, Andreea Raicu rămâne una din cele mai frumoase și rafinate femei din România. Și, deși are parte în continuare de foarte mulți admiratori, Andreea a rămas o burlăciță convinsă. De curând s-a destăinuit fanilor în legătură cu detalii din viața ei privată.

Andreea Raicu a explicat de ce nu este implicată într-o relație. Ce le-a mărturisit fanilor

Vedeta a avut de-a lungul timpului relații mediatizate cu Cristi Chivu, fostul săpitan al naționalei României, sau cu artistul Tudor Chirilă. Dar în ultimul timp, diva nu a mai apărut în public la brațul nimănui și fanii erau curioși să afle care ar fi motivele din spatele acestui fapt. Și răspunsul a venit pe blogul personal al vedetei.

Sunt cu totul echilibrată, liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de ceea ce trăiesc, cu toate momentele bune sau mai puțin bune inerente in viață

Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plus valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine.

Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul, a explicat vedeta

„Îmi doresc o relație, un partener”

Andreea Raicu a recunoscut că nu este împotriva unei relații, dar nu în orice condiție.

Îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine că să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorința, și nu din nevoie sau gol interior. De ce spun asta?

Pentru că mulți ani am rămas alături de bărbați nepotriviți, bărbați pe care i-am ales din nevoie sau gol, nu din dorința (atunci nu știam de această diferența importantă), ci din rănile sufletului meu și din multe frici pe care le simțeam. Și spun asta pentru că văd (fără să judec, din contra) multe femei care aleg să rămână în relații nepotrivite din teamă că nu vor găsi ceva mai bun. Se tem că nu sunt suficient de frumoase, suficient de slabe, tinere, amuzante, sexy, că nu le va mai iubi nimeni chiar și așa, defectuos. Sau pentru că sunt speriate de presiunea pe care societatea o pune pe femeile singure, sunt exasperate de aceleași întrebări la fiecare întâlnire cu familia sau cu alți oameni care sunt curioși să afle când se produc “marile evenimente, a explicat femeia, pe blogul personal.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema