Andreea Podărescu, declarații despre viața amoroasă! Ce decizie a luat bruneta: “Prefer să nu mai…” / VIDEO  • Ce decizie a luat Andreea Podărescu
  • Declarațiile brunetei despre viața amoroasă

În ultima perioadă, Andreea Podărescu a trecut prin clipe dificile. Bruneta s-a despărțit de tatăl copilului ei și a povestit în repetate rânduri că a fost victima agresiunii fostului partener de viață. În prezent, se pare că aceasta și-a găsit fericirea și liniștea. Dacă iubește sau nu un alt bărbat a spus chiar ea, la Antena Stars.

Andreea Podărescu, declarații despre viața amoroasă

În prezent, Andreea Podărescu se declară o femeie fericită. După toate prin câte a trecut, se pare că a răsărit soarele și pe strada ei. Într-o intervenție telefonică în emisiunea Star News de la Antena Stars, bruneta a spus ce se întâmplă în prezent în viața ei. Întrebată dacă există cineva cu o contribuţie mică la fericirea ei, aceasta a spus că:

”Bineînţeles, în viaţa mea tot timpul există cineva care îmi aduce fericire, dar principala persoană care îşi dăruieşte această fericire sunt eu. Adică eu îmi dăruiesc mie fericire şi clipe frumoase, prin iubirea pe care mi-o ofer mie, pentru că cel mai important este să ne iubim noi pe noi ca să putem fi la rândul nostru iubiţi de cei din jur.
Întotdeauna în viaţa mea au existat persoane care mi-au dăruit iubire, fie copilaşul meu, fie familia mea, fie altcineva.”, a spus Andreea Podărescu.

Ce decizie a luat bruneta

Andreea Podărescu a spus că în prezent nu vrea să mai vorbească despre viața personală, și asta pentru că, în trecut, atunci când a făcut acest lucru, nu a fost deloc bine. Așadar, preferă să își țină pentru ea lucurile frumoase de care se bucură pe deplin.

”În acest moment, eu prefer să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală pentru că în trecut am făcut-o şi nu a fost de bine. Aşa că prefer ca lucrurile frumoase să le ţin doar pentru mine ca să mă pot bucura pe deplin de ele.
Viaţa este imprevizibilă şi dacă nu este nimic bătut în cuie în această lume, pe acest pământ. Doar Dumnezeu ştie care ne este de fapt destinul fiecăruia. Nu am cum să mă pronunţ eu în vreun fel că mi-am găsit marea iubire, că mi-am găsit jumătatea pentru că am mai spus-o şi în trecut şi nu a fost să fie, chiar dacă pe moment am simţit acest lucru. Nu mă voi mai exprima în niciun fel, mă bucur de clipele pe care mi le dă Dumnezeu.”, a mai spus Andreea Podărescu.

Citește și: EXCLUSIV. Andreea Podărescu a renunțat ”la lupta” cu tatăl fiului ei. Bărbatul nu vrea să mai audă de băiețel: ”Nu am de ce să mă mai zbat”

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Doua masini arse in Braila/ Focul a fost pus intentionat

Urmatoarea stire

VIDEO | Scandal la şedinţa solemnă. Csoma Botond: Liderii românilor ardeleni ştiau că Ardealul nu era numai românesc, ci şi unguresc, săsesc şi evreiesc. Şoşoacă: Este înaltă trădare. AUR a părăsit sala

Stiri pe aceeasi tema