Andra și Cătălin Măruță, prinși într-un scandal fără precedent. Sunt acuzații extrem de grave. Cum răspund cei doi


Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de aproximativ 15 ani și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cei doi formează o familie foarte unită, iar de când au venit pe lume David și Eva, totul este și mai frumos. Și dacă prezentatorul PRO TV s-a mai confruntat cu probleme de imagine de-a lungul timpului, fiind prins în mai multe scandaluri, Andra s-a ținut mereu departe de probleme.

Acum, însă aceasta primește la pachet cu soțul său acuzații legate de modul în care își educă cei doi copii. Micuța Eva este foarte populară pe rețelele de socializare, dar și David se bucură de succes. Cei doi câștigă deja bani, având mai multe campanii de promovare a diverselor produse la activ.

Ei bine și dacă la început fanii au primit bine prezența copiilor în mediul online, acum Andra și Cătălin Măruță sunt acuzați că îi expun prea mult și că nu mai au deloc limite când vine vorba de bani. Internauții spun că cei mici ar trebui să se joace și să se țină departe de internet, dar pentru ei distracția a devenit doar prezența în online și micile filmulețe.

Cum răspund Andra și Cătălin Măruță acuzațiilor venite de la fani

Andra și Cătălin Măruță nu au dorit să reacționeze la astfel de acuzații. În schimb, cei doi au ales să promoveze un nou joc educativ pentru copii, creat de Google, prin care să-i îndrume pe părinți în lupta cu internetul și copiii care stau prea mult în mediul online.

„Dacă aveți un copil sau mai mulți, sigur vă confruntați și voi cu problema asta: cum îi înveți pe cei mici să se poarte responsabil pe Internet? Noi am ales să facem activitatea cât mai distractivă! Ne jucăm Interland și învățăm Codul Eroului pe Internet.

✅ Cum să fii inteligent. Distribuie cu prudență informații personale.
✅ Cum să fii alert. Nu te lăsa păcălit. Nu tot ce este pe Internet este adevărat
✅ Cum să fii puternic. Securizează-ți secretele. Folosește o parolă puternică, foarte greu sau chiar imposibil de ghicit.
✅ Cum să fii amabil. E cool să fii amabil. Poartă-te cu alții așa cum vrei să se poarte și ei cu tine.
✅ Cum să fii curajos. Dacă ai îndoieli, întreabă. Sunt diverse situații care nu par în regulă așa că e ok să vorbești cu părinții sau un alt adult apropiat despre asta.

Vă invit și pe voi să descoperiți cu cei mici jocul Interland și să participați la concurs! Dacă îmi lăsați un comentariu în care să răspundeți la întrebarea: „Ce ai învățat alături de cei mici explorând tărâmurile Interland?” puteți câștiga pentru familia voastră una dintre cele 3 excursii la cel mai popular parc de distracții european din Paris!
Pe pagina de instagram @growwithgoogleromania găsiți regulamentul concursului.”, a scris Andra pe facebook.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

OMS, de Ziua Mondială a Pacientului, recomandă utilizarea corectă a medicamentelor

Urmatoarea stire

Jeff Bezos nu mai este al doilea cel mai bogat om din lume. A fost surclasat de indianul Gautam Adani, cu o avere de aproximativ 150 de miliarde de dolari și cu afaceri în tranporturi și energie.

Stiri pe aceeasi tema