ANCOM va închiria mașini VIP de peste un milion de euro

AXIS Classic Auto a câștigat o licitație organizată de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) pentru servicii de închiriere de autoturisme cu șofer, care vor fi utilizate la transportul delegaților oficiali pe durata participării acestora la Conferința Plenipotențialilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, eveniment programat să se desfășoare la București în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022.

La procedură s-au înscris și Carpatia Dacia Nemuritoare, Vehicle Management Systems și Carpatia Tour 50.

Estimat la 6,008 milioane de lei, fără TVA, contractul a fost semnat pentru suma de 5,749 milioane de lei, fără TVA.

Autoritatea contractantă a estimat că vor fi necesare, pentru buna desfășurare a evenimentului, un număr de 218 mașini cu șofer și combustibil/alimentare energie electrică, o medie de 12 ore/zi, o medie de 100 km/zi/autoturism și o durată de 22 de zile, rezultând un total maxim estimat de 57.552 ore.

CITEȘTE ȘI Schimbare în acționariatul unui distribuitor Apple din România, cu vânzări care au explodat la peste un miliard de lei. Tranzacția evaluează compania la aproape 32 milioane de euro

“Obiectul achiziției îl constituie închirierea de autoturisme cu șofer și combustibil/alimentare energie electrică pentru asigurarea transportului delegaților oficiali cu rang de VIP și, respectiv, VVIP pe durata participării acestora la Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, în perioada 23 septembrie – 14 octombrie 2022. Transportul se va desfășura, în principal, pe traseele aeroport-hotel și retur, hotel-Palatul Parlamentului și retur, precum și pe traseele stabilite prin dispozițiile delegaților oficiali cu rang de VIP și VVIP, în perioada 23 septembrie-14 octombrie 2022. Prestatorul va asigura transportul delegaților oficiali cu rang de VIP și, respectiv, VVIP pentru următoarele trasee: transfer de la sosirea la aeroport la hotelurile agreate de delegații oficiali cu rang de VIP și, respectiv, VVP (șefi de delegații, miniștri, președinți de autorități de reglementare și a funcțiilor echivalente), de la hotelurile oficiale la aeroport, transfer de la hotel la locația de desfășurare a conferinței cât și transfer, în funcție de necesitățile participanților de rang VIP și, respectiv, VVIP, în interiorul și exteriorul localității, în perioada 23 septembrie – 14 octombrie 2022, pentru maxim 218 de persoane”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

EXCLUSIV Mediapost Hit Mail, controlată de Poșta Franceză, intră pe piața românească a automatizării voucherelor și cardurilor cadou digitale. Business estimat la 20 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Mediapost Hit Mail, controlată de Poșta Franceză, intră pe piața românească a automatizării voucherelor și cardurilor cadou digitale. Business estimat la 20 milioane euro

ANCOM este o autoritate publică autonomă cu personalitate juridică, sub control parlamentar, care are ca rol punerea în aplicare a politicii naționale în domeniul comunicațiilor electronice, comunicațiilor audiovizuale și al serviciilor poștale, inclusiv prin reglementarea pieței și reglementarea tehnică în aceste domenii.

AXIS Classic Auto a fost înființată în anul 2009 și desfășoară activități de închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare.

Afacerile societății au crescut de aproape 7 ori în 2021, la 10,22 milioane de lei. În schimb, rezultatul net al exercițiului financiar a fost negativ, de 1,25 milioane de lei, de la un profit net de 177.332 lei.

Asociații societății sunt Autoklass Center – 51%, Peri i Lang Holding – 19%, Roberto Daniel Grecu – 10%, Corneli Florin Paraschiv – 10% și Matei Alexandru Talambuta – 10%, conform termene.ro.

Citeste continuarea pe www.profit.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Predicția unui expert: În momentul în care Putin ar încerca să apese butonul nuclear va fi oprit de aliații lui. `Ar putea chiar să îl ucidă`

Urmatoarea stire

Țara europeană care a distribuit pături în bănci pentru a ajuta personalul să facă faţă temperaturilor mai scăzute la birou

Stiri pe aceeasi tema