Anchetă la o şcoală din Iași după ce un învăţător a venit la ore cu un cuţit / S-a deschis dosar penal – 7est.ro


Un învăţător de la o şcoală din municipiul Iaşi s-a ales cu dosar penal pentru folosire fără drept de obiecte periculoase, pentru că care a venit la ore cu un cuţit şi l-a depozitat într-un dulap, relatează Agenția de presă Rador.Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi anunță că s-a deschis un dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.
„La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară Iaşi au fost sesizaţi de către reprezentantul unei unităţi de învăţământ cu privire la faptul că în unitatea școlară, într-un dulap a fost găsit un cuţit. În cauză, polițitștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, anunță IPJ Iași.

Citeste continuarea pe www.7est.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Pârâul Poklos ecologizat de voluntari ai Penitenciarului Târgu Mureș — Info Mureș

Urmatoarea stire

Operațiune De Salvare De Peste Trei Ore Pentru O Tănără Din Galați, Care A Căzut 100 De Metri într-o Prăpastie, în Bucegi

Stiri pe aceeasi tema