Anca Serea, perioadă dificilă chiar înainte de Crăciun: „Am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua”Anca Serea trece printr-o perioada dificilă. Aceasta a ajuns la spital cu mama sa chiar sa chiar înainte de Crăciun.

Mai mult  decât atât, bona care avea grijă de copii a fost nevoită să plece, iar vedeta a fost nevoită să rezolve singură toate problemele neprevăzute care au apărut.

Anca Serea, perioadă dificiă

Anca Serea este destul de activă pe reţelele de socializare, iar atunci când are timp liber obişnuieşte să împărtăşească cu cei care o urmăresc diferite momente din viaţa sa. Recent, vedeta a recunoscut că a avut o perioadă încărcată şi abia a reuşit să facă faţă tuturor situaţiilor neprevăzute. Mai exact, soţia lui Adi Sînă a ajuns cu mama sa la spital din cauza problemelor de sănătate.

Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut că se descurcă greu și cu copiii, mai ales că bona a plecat pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familia ei.

Mama Ancăi Serei, probleme de sănătate

„Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine. Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețiile noastre. Așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră… Pentru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei. Are 3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea. Sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei, scrie Cancan.

Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie. Cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare”a dezvăluit Anca Serea pe Instagram.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Am stat la spital toată ziua”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Urmatoarea stire

Pe cine a ales Vicente del Bosque între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Stiri pe aceeasi tema