Anca Pandrea nu uită de Iurie Darie nici de sărbători! Ce va face în memoria regretatului actor: „Petrec cu Iura”Deși au trecut 10 ani de când Iurie Darie s-a stins din viață, Anca Pandrea nu l-a uitat, iar cei doi vor petrece sărbătorile împreună. Actrița îi păstrează vie amintirea și pregătește un moment special, la mormântul acestuia. Mai mult, îl va așeza lângă ea și la masa de sărbătoare.

Anca Pandrea s-a pregătit de sărbători așa cum se cuvine. Actrița a împodobit brandul, însă, nu a mers pe varianta clasică. A renunțat la beteală și globuri și l-a decorat cu poze în care sunt imortalizați amândoi. Decorațiunile ce trebuia să fie, în mod normal, în brad o să ajungă la cimitir, la mormântul lui Iurie Darie.

Mai mult, actrița a făcut și meniul pentru masa de Crăciun, dar, și pentru cea de Revelion. Preparatele specifice o să fie pregătite de ea, iar la masă o să fie și… Iurie Darie. Va așeza tacâmuri și pentru el, așa cum face adesea.

„Petrec sărbătorile acasă, cu Iura. Pe masă o să am de toate. Pentru Crăciun, prepar tot ce se este tradițional: piftia, sarmalele, salata de boeuf, cozonacul și cam atât. O să avem pe masă tot ce trebuie. Nu vor lipsi nici fructele. Struguri se mai pun pe masă, pentru că e bine să ai la masa de Revelion, în special. Struguri și pește. Și am cumpărat un ciorchine mare. Pește nu o să gătesc, dar, o să desfac o conservă, pur și simplu. Dar asta va fi de Anul Nou.

Am brad. L-am cumpărat. Am fost cu prietena mea și cu prietenul ei cu mașina și l-am luat, ieri. Dar, de când a plecat Iura fac brăduțul mai mic și îl împodobesc numai cu fotografii de-ale mele și de-ale lui Iura. Nu pun beteală, nimic. Astea le pun la mormânt la el. Merg la Iura și pun beteală și coroniță. Noi făceam bradul, întotdeauna în Ajun. Așa fac și acum. Dar îmi place să îl las până târziu, aproape de ziua lui Iura, în martie, dacă nu se prea usucă”, a declarat Anca Pandrea, potrivit viva.ro.

(CITEȘTE ȘI: ANCA PANDREA, LA UN PAS DE O TRAGEDIE ÎN CIMITIRUL UNDE E ÎNGROPAT IURIE DARIE : „AM CĂZUT CU CAPUL PE MORMÂNTUL DE MARMURĂ”)

„De Crăciun o să merg la Iura”

În a doua zi de Crăciun, Anca Pandrea își va respecta tradiția și va merge la mormântul partenerului său. Aceasta și-a făcut planul în așa fel încât să nu prindă aglomerație. Vrea ca atunci când îl vizitează să aibă parte de liniște și să se poată conecta cu cel care a fost un mare actor. Actrița o să fie însoțită și de câteva prietene, iar apoi urmează masa tradițională.

„A doua zi de Crăciun o să merg la Iura. Niciodată de sărbători nu merg în prima zi. Nici de Crăciun, nici de Noul An, nici de Paște. Tot a doua zi merg. Și la Crăciunul acesta, la fel procedez. O să merg tot a doua zi. Nu merg în prima zi, pentru că e foarte multă lume. Și o să merg la Iura a doua zi de Crăciun cu niște prietene. Le-am invitat la mine și o să luăm masa împreună. Și, normal, și cu Iura. Îi punem și lui tacâmuri la masă. Asta fac și când sunt doar eu cu el la masă. Pun tacâmuri pentru două persoane. Ca și când este aici. Mă îmbrac frumușel și mâncăm amândoi”, mai spus Anca Pandrea.

(VEZI ȘI: MEDICII I-AU DAT VERDICTUL! ANCA PANDREA A AFLAT CAUZA LEȘINURILOR DESE: ”DIN SPITAL AM IEȘIT CU 14 AFECȚIUNI”)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Incendiu la o hală din Pantelimon cu pericol de extindere FOTO

Urmatoarea stire

Cazurile de intoxicaţii cu monoxid de carbon cresc în Ucraina

Stiri pe aceeasi tema