Anamaria Prodan vorbeşte “non-stop cu Reghecampf”, dar fiul lor nu vrea să-şi vadă tatăl


  • Media: Liga Digisport, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Deşi se credea că foştii parteneri de viaţă, care au şi un copil împreună, pe Laurenţiu jr. (13 ani), sunt la cuţite, Anamaria susţine că relaţia este apropiată. Şi că ea discută foarte des cu Reghecampf.

Anamaria Prodan spune că vorbeşte foarte des cu Laurenţiu Reghecampf, dar că fiul lor nu vrea să-şi vadă tatăl

Chiar dacă divorţul nu s-a pronunţat încă, instanţa a stabilit în luna iunie ce pensie alimentară trebuie să achite antrenorul pentru băiatul său, rămas la Anamaria Prodan.

Dacă se confimă că salariul său în Azerbaijan este de 40.000 de euro pe lună, 12.000 de euro ar trebui direcţionaţi spre creşterea copilului.

Anamaria Prodan susţine însă că puştiul nu ar vrea să-şi vadă tatăl, pe care ar fi supărat pentru că a plecat de acasă şi şi-a întemeiat altă familie, în care s-a născut un băiat, Liam.

Bebe nu vrea să îl vadă … Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur (n.r. Reghecampf senior) a fost un bărbat foarte mândru

Eu cu Laurențiu comunic non-stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici“, a declarat Anamaria Prodan pentru Viva. 

Galerie Foto

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , laurentiu jr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

NASA bănuieşte China că vrea să cucerească Luna

Urmatoarea stire

Ce premii vor primi elevii de zece la bacalaureat din partea statului

Stiri pe aceeasi tema