Anamaria Prodan, lovitura fatală de la Realitatea TV! Acuzații extrem de grave la adresa vedetei. Ea spunea că e acționar


Anamaria Prodan are parte de o nouă lovitură, de această dată din partea Realitatea TV. Compania care operează acest post de televiziune a venit cu câteva precizări în ceea ce privește colaborarea cu impresara.

Trustul Realitatea a trimis un comunicat de presă în care spune că Anamaria Prodan nu a fost niciodată acționar la vreuna dintre entitățile trustului și chiar i-a scris greșit numele în documentul pe care l-a trimis presei.

„Doamna Ana-Maria Prodan nu este și nici nu a fost vreodată acționar în vreuna dintre entitățile trustului: Realitatea Plus, Realitatea Fm, Realitatea Star, Realitatea Sportivă și site-urile Realitatea. Doamna Ana-Maria Prodan, în urmă unei înțelegeri contractuale dintre trustul Realitatea și o societate în care era acționar, trebuia să opereze managementul a două televiziuni din cadrul trustului, Realitatea Star și Realitatea Sportivă. Din cauza problemelor de ordin personal ale Doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată. În acest moment, Ana-Maria Prodan este doar un subiect de presă pentru trustul Realitatea, pe care înțelegem să îl tratăm cu echilibru și corectitudine, fără a fi acuzați de implicare în viață personală a vreunei familii”, se arată în comunicatul de presă respectiv.

Anamaria Prodan declara că Realitatea Sportivă și Realitatea Star au fost deschise de ea

La lansarea celor două posturi de televiziune, Anamaria Prodan spunea că multe persoane au întrebat-o de ce le deschide în această perioadă, fiind vorba despre 1 decembrie 2021, în contextul în care foarte multă preferă să pună bani la saltea.

„Mulți m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau își strânge bănuții, doi tineri deschid doi posturi de televiziune și au niște aspirații și așteptări extraordinare. Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunați, care au pus umărul alături de noi și din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut niște idei, niște emisiuni și niște titluri de emisiuni extraordinare. Eu toată viața am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea alege tu că eu oricum câștig! De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus: OK, deschid două!”, spunea atunci Anamaria Prodan.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Știrile PRO TV – 28 septembrie 2022

Urmatoarea stire

Studenții se revoltă în masă și dau de pământ cu politicienii suspectați de plagiat: Integritatea academică este tăvălită de decidenți

Stiri pe aceeasi tema