ANAF va da amenzi enorme persoanelor fizice începând cu 2024 dacă descoperă acest derapaj. S-a dat lege! Atenție mare la banii din bănciANAF are noi schimbări planificate pentru români. Acestea ar urma sp intre în vigoare anul viitor.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a propus o serie de modificări în lista bunurilor cu risc fiscal ridicat pentru sistemul e-Transport, cunoscut și sub denumirea de Radarul mărfurilor.

Schimbările au fost propuse ca urmare a observațiilor privind evaziunea fiscală în mai multe sectoare. Noul proiect de ordin, care include lista actualizată, este programat să intre în vigoare începând cu 1 martie 2024.

Bunurile la care se face referire sunt:

Carne și organe comestibilePești și crustacee, moluște și alte nevertebrate acvaticeLapte și produse lactateOuă de păsăriMiere naturalăProduse comestibile de origine animală, nedenumite și necuprinse în altă parteLegume, plante, rădăcini și tuberculiFructe comestibile, coji de citrice sau de pepeniBăuturi, lichide alcoolice și oțetTutunuri brute sau neprelucrate, deșeuri de tutunAlte tutunuri și…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema