Ana Nicolau, directorul general al Editurii Nemira: „Cartea prințului Harry, lansată simultan în 16 țări. Riscul de securitate a fost mare”


Ana Nicolau, director general al Editurii Nemira, unde a apărut cartea prințului Harry, a avut o intervenție telefonică la emisiunea lui Marius Tucă, transmisă live de Gândul. Conform acesteia, cartea a fost lansată simultan în 16 țări, iar riscul de securitate a fost foarte mare. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Cartea a fost lansată simultan în 16 țări și România a fost printre ele, ceea ce este un lucru important. Riscul de securitate a fost foarte mare, iar acesta a fost motivul pentru care s-a ținut foarte jos numărul țărilor în care s-a lansat simultan”, a declarat Ana Nicolau.

Directorul Editurii Nemira a mai spus că s-a dorit „eliminarea riscului de a ieși linkul și de a ajunge pe internet înainte de apariția cărții. Ne-am dorit să o lansăm în același timp, că mi se pare un exemplu de profesionalism.”

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

SUA, recompensă uriață pentru informaţii care să ducă la arestarea liderului unui atac comis în 2019 în Kenya

Urmatoarea stire

Ambasadorul Suediei convocat de urgență la Ankara. Ce anume a stârnit indignarea Turciei

Stiri pe aceeasi tema