Ana Morodan își poate lua adio de la emisiune! Câți bani trebuie să scoată din buzunar, dacă Antena Stars o dă în judecatăAna Morodan primește lovitură după lovitură! Influencerița a fost distrusă de Antena Stars, după ce emisiunea i-a fost scoasă de pe post. Dosarele penale cu care s-a ales, îi dau mari bătăi de cap vedetei și-n viața profesională. Șefii „contesei digitale” nu au făcut declarații publice, însă au taxat-o în tăcere!

Ana Morodan are de suferit și-n carieră, după ce s-a ales cu trei dosare penale. Influencerița își poate lua adio de la emisiunea, pe care o avea pe Antena Stars. Șefii „contesei digitale” tac și fac! Nu au comentat nimic în spațiul public, însă au luat decizia drastică de a-i scoate emisiunea vedetei de pe post. După ce a bifat o serie de ilegalități în trafic și după tot scandalul mediatic în care este implicată, Ana Morodan a rămas și fără reality show-ul ei. Aceasta obișnuia să-și expună viața de zi cu zi pe micile ecrane, în emisiunea „Reală”. Ei bine, se pare că nu o va mai face prea curând.

CITEȘTE ȘI: AVEM IMAGINILE CU ANA MORODAN, CÂND A FOST OPRITĂ DE POLIŢIE! VIZIBIL „AVARIATĂ”, SE CLĂTINA, S-A ŢINUT DE MAŞINĂ ŞI…

Miercuri, 29 martie 2023, emisiunea Anei Morodan nu a mai fost difuzată, deși nu a fost scoasă din grila de programe. Potrivit Fanatik.ro, nu ar mai fi șanse ca emisiunea să revină pe Antena Stars, chiar dacă era deja filmat un sezon întreg.

CITEȘTE ȘI:  ANA MORODAN A FOST PLASATĂ SUB CONTROL JUDICIAR PENTRU 60 DE ZILE. CUM S-A ALES CU 3 DOSARE PENALE ÎN DOAR CÂTEVA ORE

Ce daune poate plăti Ana Morodan

Veștile se pare că sunt tot mai rele pentru Ana Morodan. După ce a pierdut contractul de mii de euro, vedeta ar putea să fie și dată în judecată, mai scrie sursa citată. Aceasta ar putea să plătească daune de zeci de mii de euro, pentru prejudicii de imagine. Nu este pentru prima dată când Ana Morodan ar putea să rămână fără emisiune. În vara lui 2022, CANCAN.RO dezvăluia că vedeta s-ar fi prezentat la filmările reality show-ului ei, în situații „euforice”. La acea vreme, ea a negat cu vehemență această informație. 

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Liga 2, etapa #2 din play-off. Oțelul Galați

Urmatoarea stire

“Consumatorii vor plăti mai mult decât în februarie sau martie”

Stiri pe aceeasi tema