Amintiți-vă cum a ajuns Klaus Iohannis președinte!


B1 TV va redifuza vineri seara de la ora 22.00 dezbaterea electorală care l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte!

În săptămâna premergătoare turului doi al alegerilor prezidențiale din noiembrie 2014, au fost organizate două dezbateri televizate între candidații rămași în cursă, Victor Ponta și Klaus Iohannis. După ce se întâlniseră cu o seară înainte într-o dezbatere la o altă televiziune de știri, cei doi contracandidați au participat miercuri, 12 noiembrie 2014, la o dezbatere organizată și difuzată de B1 TV de la ora 20.00 și moderată de Mădălina Pușcalău Dobrovolschi.

Temele abordate în cadrul emisiunii au fost multiple, permițând celor doi candidați să-și exprime opiniile în legătură, printre altele, cu independența justiției, instituții precum ANI sau DNA, politicienii cu probleme penale sau plagiate.
B1 TV vă propune un exercițiu de reamintire a declarațiilor făcute de politicieni în campania electorală și o posibilitate de a evalua cât din promisiunile acestora se transformă în realitate după ce aceștia ajung la putere.

Această dezbatere a fost considerată în unanimitate la momentul respectiv cea mai bună confruntare televizată dintre cei doi candidați, dar și una decisivă pentru rezultatul obținut de Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014.

Programul a fost lider de audiență în seara difuzării cu un rating aproape dublu față de cel obținut de principalele stații TV generaliste și cu o audiență cumulată la nivel național de 3.6 milioane de telespectatori.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Bulă este oprit pentru viteză: “Domnul polițist, pot să explic!”

Urmatoarea stire

Salariul uriaș al lui Burleanu de la FRF sfidează orice bun-simț: „E cel mai bine plătit om din fotbalul românesc”

Stiri pe aceeasi tema