America Express, 19 februarie 2023. “Misiune imposibilă” în stil mayaș pentru concurențiÎn noul episod de duminică, concurenții au fost nevoiți să îi ajute pe fermieri să planteze copaci aflați pe cale de dispariție, dar în stilul tradiționat mayaș. Pentru a putea planta arborii, concurenții au avut de cărat sol fertil în niște sacoșe prinse de cap, în stilul tradițional mayaș.

Presiunea probei dar și miza de la final a stârnit, din nou, discuții în contradictoriu între membrii echipelor, iar tehnica pe care au avut-o de executat le-a pus multora bătăi de cap, la propriu. „Nu puteam să mă mai ridic de jos”, a mărturisit Andreea Bălan, după ce și-a prins sacul. „Îmi cade capul, ești nebun?! (…) Știi cum mă simt? Ca la jug!”, a adăugat și coechipiera ei.

Și Bie a avut probleme la această probă, iar provocarea a stârnit, din noi, discuții în contradictoriu între ea și mama ei. „Băi patroane! Vreau să văd dacă tu poți!”, a spus ea, la un moment dat, indignată. „Era misiune imposibilă, este misiune dedicată nervilor”, a mai adăugat Bie.

Vezi mai multe momente din America Express pe A1.ro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cutremur – cimitirul politicii

Urmatoarea stire

Pierderile rusești în Donețk sunt extrem de semnificative

Stiri pe aceeasi tema