America Express 17 ianuarie. Cine a câștigat amuleta de aziÎn ediția America Express de pe 17 ianuarie concurenții au trăit din nou aventurile vieții lor, la mii de kilometri distanță de casă, tocmai în Mexic, pe Drumul Aurului. Ce echipă a câștigat cea de-a doua amuletă a emisiunii America Express.

Cine a câștigat Amuleta la America Express 17 ianuarie. Nimeni nu se aștepta la asta

Toți telespectatorii Antena 1 au stat cu sufletul la gură pentru a afla cine a câștigat Amuleta și imunitatea mult râvnită în ediția America Express de pe 17 ianuarie.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost echipele de vedete care au ajuns în timp util la Irina Fodor și au intrat în lupta pentru marele avantaj.

Cine a câștigat cea de-a doua amuletă la America Express

Astfel, Amuleta a fost câștigată de Larisa Iordache și Diana Bulimar, care au câștigat totodată și imunitatea mult râvnită de cele nouă cupluri rămase în concurs.

Astfel, Larisa Iordache și Diana Bulimar au dus la final probele mai rapid decât colegii lor de competiție, motiv pentru care au fost desemnate câștigătoarele jocului de amuletă din ediția 3 America Express, din data de 17 ianuarie 2023. „Pentru noi este un confort psihic. Să știi că ai confort și cazare este ceva….”, au spus câștigătoarele.

Irina Fodor, jocuri interesante de strategie

Irina Fodor a avut pregătite cele mai interesante jocuri de strategie și provocări fizice pentru vedetele care au ajuns cu încredere în Mexic.

„Dragilor, o să-i ajutăm pe acești negustori din spatele vostru să mai aducă niște fructe din piață. Ne distrăm astăzi, dar ne distrăm pentru o amuletă de 1.000 de euro și pentru un avantaj. Mai târziu o să ofer a doua imunitate, asta înseamnă că cei care o vor câștiga nu vor intra la cursa pentru ultima șansă.”, îi anunța Irina Fodor pe concurenți.

Ce au trebuit să mănânce Andreea Bălan și Andreea Antonescu

De departe cel mai greu moment al concursului de la Antena 1 a fost „Ruleta cu delicii”. Cei care nu știu despre ce este vorba, la această probă fiecare concurent a fost pus să mănânce un aliment pe care ruleta l-a indicat.

Andreea Bălan și coechipiera ei s-au înțeles din țară că dacă este vorba de măncat chestii scârboase aceea care le va mânca va fi Andreea Antonescu.

„Să mă ferească Dumnezeu și Maica Domnului să mai bag în gură așa ceva vreodată, în vecii vecilor!”, a spus Andreea Antonescu.

America Express, în locuri rău famate

În plus, în serialul din 17 ianuarie, cele nouă echipe participante au avut de înfruntat zone rău famate și pline de persoane periculoase din Mexic.

„Aici oamenii sunt împușcați în cap, pe stradă. Nu știi la ce să te aștepți, nu știi cine îți deschide ușa”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Puya și-a dezvăluit cea mai mare frică vizavi de America Express

Nu în ultimul rând, Puya și-a dezvăluit cea mai mare frică a lui vizavi de concursul America Express, în cadrul unei ședințe șamanice.

„Frica să nu uit să ajung acasă. Să nu pățească copiii ceva, la asta mă gândesc, aici, noi am avut și un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut foarte dur pentru mama și pentru tata să treacă prin așa ceva și am frica asta.

Am avut în familie un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut aproape imposibil să treci peste chestia asta, dar sper să nu se întâmple nimic“, a spus Puya, în timpul ritualului șamanic de la America Express.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

chiar Burleanu și Stoichiță au semnat documentul!

Urmatoarea stire

Ape tulburi în Executivul de la Chișinău. Premierul Republicii Moldova dezminte zvonurile despre căderea Guvernului

Stiri pe aceeasi tema