Am început cu sfârșitul! – Stirile Kanal D


 „Totul a început cu epuizarea mea. Anterior,  lucrasem cu succes în industria de publicitate, dar, la un moment dat, nimic nu a mai funcționat. Și, cum lucrurile în viață se rezolvă de la sine, am intrat în contact cu un maestru budist.”

,,În ciuda îndoielilor inițiale, am decis să-i urmez sfatul de a merge la o mănăstire din Hawaii pentru un an. Acest lucru a fost de neînțeles pentru mulți din mediul meu: aveam proprietăți și funcții în 15 companii, dar eram la capătul puterilor din punct de vedere energetic și nu voiam să mai am de-a face cu afacerile.”

„La mănăstire, ca tuturor oaspeților și locuitorilor, mi s-a dat în mod constant, de către călugărițe, o formulă de papaya care era complet necunoscută la acea vreme. Am fost fascinat de efectul energizant. Când m-am întors, a trebuit să încep de la zero. Atunci mi-am dat seama ce s-a schimbat – nu în mediul meu, ci în mine însumi.
Mi-am dat seama că vreau să activez în domeniul sănătății, iar aspectul economic a intervenit, din nou. Cu aprobarea maestrului budist Ji Kwang Dae Poep Sa Nim, am înființat compania Caricol și mi-am propus să găsesc o modalitate de a pune la dispoziția altora această prețioasă formulă de papaya de la mănăstire.”

Citeste si: Tribul lui George Chirilă, bărbatul cu două soții surori, se destramă. Copiii se desprind, unul câte unul, din universul creat de tatăl lor: ,,Au plecat 5 de-o dată”- kanald.ro

Citeste si: Ce este homocisteina si care sunt valorile normale pe care ar trebui sa le avem

Citeste si: „Te iubesc, Hoder” Jador a dat vestea printre lacrimi! Ce urmează să se întâmple- wowbiz.ro


Am început cu sfârșitul!

„Câțiva ani și nenumărate studii științifice mai târziu, s-a confirmat  faptul că acesta este un remediu pentru constipație, flatulență și pentru multe alte probleme digestive. Din 2004, Caricol® este disponibil în Austria și acum în alte 15 țări.”- Franz Brenner 2017

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema