Am făcut calculul! Ireal câți bani a primit Lucianna Vagneti pentru cele 11 săptămâni petrecute la Survivor 2023 de la Pro TV


Seara trecută, concurenții de la Survivor România au așteptat, cu sufletul la gură, să afle cine va părăsi competiția. În Consiliul de Eliminare, Daniel Pavel a rostit numele Luciannei Vagneti. Războinica a rezistat 11 săptămâni în show și a părăsit tribul din care a făcut parte, cu zâmbetul pe buze. Iată cu ce sumă de bani a plecat acasă.

Ada, Ionuț Iftimoaie, Kamara și Mihai Zmărăndescu au fost cei patru Faimoși care s-au aflat în pericol de eliminare, iar de la Războinici, Robert Moscalu, Andrei Krișan și Lucianna. Cea din urmă a părăsit competiția.

CITEȘTE ȘI: I-AM FĂCUT CALCULUL! CE AVERE ARE IONUȚ IFTIMOAIE DE LA SURVIVOR, DE FAPT

Războinica a intrat încrezătoare în concurs și a dat tot ce a avut mai bun pe fiecare traseu. Brazilianca a mărturisit că s-a bucurat să facă parte din tribul albastru și, de asemenea, este recunoscătoare pentru experiența pe care a trăit-o alături de colegii săi.

Lucianna Vagneti a părăsit competiția Survivor România 2023

Câți bani a primit Lucianna Vagneti pentru cele 11 săptămâni petrecute la Survivor 2023

Concurenții de la Survivor trebuie să îndure condiții grele în jungla din Republica Dominicană. Pe lângă efortul fizic pe care îl depun pe teren, în timpul jocurilor, trebuie să își împartă mâncarea și să găsească soluții pentru a-și face traiul cât mai ușor pe insulă. Dar, toate aceste sacrificii sunt răsplătite! Atât războinicii, cât și faimoșii primesc sume frumoase de bani pentru timpul pe care-l petrec în concurs.

Potrivit informațiilor apărute în presă, războinicii sunt remunerați cu 1.500 euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor. Astfel, dacă facem un calcul simplu, pentru cele 11 săptămâni, Lucy a primit în cont 16.500 euro, o sumă deloc de neglijat.

Cum își fac igiena concurenții de la „Survivor România”?

Este o întrebare adresată des foștilor concurenți, care au luat parte în acest show, ce se filmează în Republica Dominicană. Albert Oprea, un fost concurent de la „Survivor România”, a explicat, în cadrul unui interviu, cum reușeau să se spele și cum își curățau hainele, pe parcursul șederii lor în competiție. De exemplu, hainele le spălau în mare, iar pentru a le usca, le întindeau pe o funie pe două bețe – reușind, astfel, să creeze un soi de uscător. Cât despre igiena personală, fostul concurent a mărturisit că făceau baie în mare sau în râuri, pentru a scăpa de sarea și de nisipul de pe corp.

„Condițiile de la Survivor România sunt mult mai grele decât se prezintă la televizor. Ne spălam hainele doar în mare, nu prea aveai cum altfel. Ne uscam hainele pe o funie pe care o pusesem pe două bețe, ca un fel de uscător. Hainele erau murdare, pline de sare, miroseau, nu aveam șampon, nu aveam nimic. Noi ne spălam tot în mare, dar și în râuri. Când aveam jocuri, mai erau râuri, ne aruncam în ele ca să mai dăm nisipul jos, să mai scăpăm de sare”, mărturisea Albert.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un autobuz cu zeci de pasageri a luat foc în mers

Urmatoarea stire

”S-a încălcat în mod grav solemnitatea ședinței de judecată”

Stiri pe aceeasi tema