Am descifrat misterul tatuajului de pe obrazul stâng al Biei Khalifa! Ce înseamnă, de fapt, “PUTA AMA”

Bia Khalifa (21 de ani) este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Tânăra s-a făcut cunoscută odată cu apariția ei în cadrul unei emisiuni TV. Întreaga țară a văzut că este plină de tatuaje și că este un om nonconformist, deoarece a venit aproape dezbrăcată. Iată ce semnificații are tatuajul de pe obrazul stâng al cântăreței.

Pe numele ei real, Bianca Niculai, nu se teme niciodată să își încânte fanii de pe rețelele de socializare cu poze sexy și destul de explicite, în care îi poți studia cu atenție formele voluptoase, dar și zecile de tatuaje pe care le poartă cu mândrie.

Cel mai mare, dar și cel mai vizibil tatuaj al concurentei de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este cel de pe gât. Inscripția este atât de mare încât îl acoperă în totalitate. Mesajul pe care îl are în acea zonă a corpului este destul de clar ”Sex worker”, ce poate fi tradus în română ca și ”lucrătoare sexuală”.

Vă reamintim că Bia Khalifa își câștigă existența din Only Fans, acolo publică diverse imagini, videoclipuri destinate adulților. Mai mult, cei care plătesc o anumită sumă se pot conversa și în privat cu ea, dar pot primi și poze la cerințele lor.

CITEȘTE ȘI: LA CE VÂRSTĂ ȘI CU CE CÂNTĂREȚ CELEBRU ȘI-A PIERDUT INOCENȚA BIA KHALIFA. CONCURENTA DE LA „SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI” DE LA PRO TV A RECUNOSCUT TOT

Ce semnifică tatuajele Biei Khalifa

Ce semnifică tatuajul Biei Khalifa de pe obrazul stâng

Trecem mai departe la un alt tatuaj destul de vizibil pe care nu multă lume îl poate descifra. Mesajul de pe obrazul stâng al cântăreței ”Puta Ama”. În principiu, înseamnă „a naibii șefă” în formă feminină, ca o expresie din argou pentru a spune că cineva este al naibii de minunat sau al naibii de cel mai bun, dar literalmente înseamnă „al naibii de stăpân”, este același context totuși.

O traducere corectă din spaniolă în engleză ar fi următoarea: ”Soy la puta ama”- Im the fucking boss”. Mai mult, cea care susține că a fost iubita lui Dani Mocanu, a lansat și o melodie cu același titlu. Melodia a apărut în urmă cu un an și se intitulează ”Puta Ama”.

Bia Khalifa mai are și pe obrazul drept un tatuaj cu textul ”Empty”, care înseamnă în limba română ”gol”. Pe frunte are două, unul mare, pe care nu îl poți rata, unde scrie „Bag girl” și un fulger roșu în partea cealaltă, fiind acoperit mai mereu de machiaj. La nivelul tâmplelor are tatuaj numele ei, „Bia”, iar în cealaltă jumătate un cuvânt semnificativ persoanei ei.

VEZI ȘI: DE NECREZUT! CÂȚI IUBIȚI ARE BIA KHALIFA, ÎN ACELAȘI TIMP. BLONDA A RECUNOSCUT LA „SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI” DE LA PRO TV

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

STUDIU Dieta fără carne ar putea duce la stări de depresie accentuate

Urmatoarea stire

Prețul infim plătit pentru o casă-comoară din Maramureș. ”Sunt oameni care le dau și gratis ca să ”scape” de ele” FOTO

Stiri pe aceeasi tema