Am aflat marele câștigător „Chefi la Cuțite”! Vă dăm un indiciu: e femeie!


S-a aflat cine o să câștige sezonul cu numărul 11 din cooking show-ul „Chefi la Cuțite”. Viperele Vesele au anunțat deja, pe pagina lor de Instagram, cine o să câștige actualul sezon din emisiune culinară. Se pare că o femeie este cea care va pune mâna pe marele premiu.

O femeie din echipa lui Sorin Bontea va câștiga Chefi la cuțite. Foto: Click.

O femeie din echipa lui Bontea e posibil să fie câștigătoarea emisiunii 

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cuțite, care a primit cuțitul de aur, Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au postat, Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram.

Viperele Vesele sunt cele care activează cu contul de Instagram cu același nume și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, până acum fără nicio eroare.

Cine este Nina Hariton

Nina Haritan este prima femeie care a reușit să obțiă trei cuțite de aur la îndrăgita emisiune culinară. Concurenta l-a ales pe Chef Sorin Bontea și face parte din echipa acestuia.

Nina este din Republica Moldova și lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de opt ani. De mic copil a fost pasionată de bucătărie, iar de curând și-a făcut curaj și a decis să participe la Chefi la cuțite. Nina Hariton a pregătit un piept de găină de fermă cu piure de brocolli, reușind să-i impresioneze pe cei trei jurați.

Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a spus Nina Hariton la intrarea ei în concurs.

Concurenta a povestit motivul pentru care și-a părăsit țara natală și a plecat la Paris, dorind să îi fie alături soțului ei. Acesta locuia de mulți ani acolo. 

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema