Am aflat cine va câștiga marea finală de la Chefi la Cuțite! Chef Sorin Bontea este în extaz. Când se va difuza marea finală și cine o va prezentaMai este foarte puțin până când se va termina și sezonul cu numărul 10 al celei mai urmărite emisiuni de la Antena 1,  Chefi la Cuțite. Dar fanii nu trebuie să se îngrijoreze pentru că deja se filmează pentru o nouă ediție, care probabil va rula din primăvară.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au fost mai agitați ca niciodată. Toți și-au dorit marele trofeu de această ediție universară, dar numai unul a zâmbit satisfăcut la final. Iar conform surselor ShowBlitz.ro, se pare că ar fi vorba despre chef Sorin Bontea.

Acesta mai are în palmares 4 trofee, în timp ce colegii lui au fiecare câte 3. Așadar cine va câștiga sezonul 10 al Chefi la Cuțite? Ei bine, se pare că ar fi vorba despre o femeie, care ar face parte din echipa lui chef Sorin Bontea. Deși chef Florin Dumitrescu a sperat că va ridica și el trofeul datorită fostei cântărețe Brigitta Gheorghe, nu a avut noroc nici de data aceasta.

Când va fi difuzată finala Chefi la Cuțite

Finala Chefi la Cuțite va fi difuzată pe 1 Decembrie, în locul serialului Adela, iar prezentatoare va fi Gina Pistol, dar este posibil să apară și Irina Fodor, ținând cont că în primele episoade ea a fost gazda.

Finala Chefi la Cuțite va începe la ora 20.30 și va fi dura până la miezul nopții. Se pregătește spectacol maxim și producătorii Antena 1 speră la audiențe record.

Gina Pistol a prezentat Chefi la Cuțite timp de 8 sezoane. A lipsit în cel de-al nouălea o perioadă datorită sarcinii, iar apoi a revenit în forță la cârma emisiunii. Deja se filmează sezonul 11, iar producătorii au ales-o tot pe ea ca și gazdă, în locul Irinei Fodor, care momentan nu mai are niciun proiect în desfășurare.

Ea va fi pe Antena 1 din 2023, ca și prezentatoare la America Express, dar emisiunea a fost filmată în vară. De atunci practic vedeta este liberă de contract.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Am fost acasă la Mița Biciclista • CONTRIBUTORS

Urmatoarea stire

Curs valutar BNR, marți, 15 noiembrie. Cum arată evoluția euro la jumătatea lunii

Stiri pe aceeasi tema