Alin Nica rămâne preşedintele PNL Timiş. Asta dacă nu-şi dă demisia de bună voie

PNL Timis

Singura promisiune obţinută de primarii dizidenţi din PNL Timiş la întâlnirea cu cei din conducerea naţională a partidului a fost că i se va propune lui Alin Nica să demisioneze din fruntea filialei. Lucru destul de greu de crezut că se va întâmpla, preşedintele PNL Timiş având, la rândul lui, discuţii astăzi cu liderii naţionali ai partidului.

O delegaţia formată din 11 primari PNL din Timiş a avut astăzi o discuţie cu liderii naţionali ai partidului, în timpul căreia au pus pe masă toate nemulţumirile pe care le au faţă de actuala conducere a PNL Timiş. La întâlnire, timp de 15 minute a fost prezent şi preşedintele partidului, premierul Nicolae Ciucă. Cel mai mult s-a discutat, aparoximativ o oră şi jumătate, cu seretarul general, Lucian Bode, şi primvicepreşedintele Rareş Bogdan. Amintim că ţinta nemulţumirilor primarilor „dizidenţi” este troica formată din: Alin Nica – preşedinte; Dănuţ Groza – secretar general; Bogdan Ghelbere – secretar general adjunct. De altfel, principala revendicare a primarilor a fost demiterea celor trei, iar în ultimă instanţă măcar a ultimilor doi.

Mesajul celor din conducerea naţională a PNL pentru primari a fost să menţină unitatea filialei şi să nu se se „risipească”. Ei au amintit că, precum la Timiş, există mari focare de scandal şi în filialele din Constanţa, Iaşi sau Prahova, astfel că nu e momentul de alte revolte.. Totuşi, edilii nemulţumiţi au primit promsiunea că se va discuta cu Nica şi i se va propune să se retragă singur de la conducerea filialei. Asta şi fiindcă procedura de înlocuire a unui preşedinte de filială ales este foarte complicată. E greu însă de crezut că Nica va demisiona, mai ales că el a contraatacat, tot astăzi el fiind prezent la Bucureşti alături de Dănuţ Groza. Mai trebuie spus că Nica este şi vicepreşedinte naţional al PNL

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Citeste continuarea pe debanat.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Elevii din București, întâlnire cu Nicușor Dan

Urmatoarea stire

Guvernul Ungariei ia măsuri pentru a respecta angajamentele faţă de UE

Stiri pe aceeasi tema