Alexia, fata căreia medicii i-au replantat brațele după accidentul din Pașcani, va fi externată după 7 operații. Când cred medicii că își va putea folosi mâinileSambata, 31 Decembrie 2022, ora 12:48

292 citiri

Alexia, tânăra de 15 ani care a trecut printr-o intervenție de 20 de ore pentru replantarea bratelor în urma unui grav accident rutier, va fi externată din spital sâmbătă, 31 decembrie.

După prima intervenție, care a durat 20 de ore, fata a mai fost operată de încă șase ori.

Medicii vorbesc despre o recuperare spectaculoasă și estimează că Alexia își va putea folosi ambele brațe în cel mult un an.

Adolescenta își va petrece Anul Nou acasă, la Botoșani, după două săptămâni în care a trecut prin șapte operații după accidentul din apropiere de Pașcani.

Alexia va avea nevoie de câte două ședințe de kinetoterapie pe săptămână, iar medicii sunt optimiști că își va putea folosi ambele brațe în cel mult un an.

În urmă cu două zile, mama fetei a postat pe rețelele sociale imagini cu Alexia, alături de un mesaj de mulțumire pentru medici.

“Se spune că omul sfințește locul!!! Alexia este într-un loc binecuvântat, înconjurată de trei dintre supereroii ei,ai noștri,ai țării….trei dintre cei mai fantastici, profesioniști și dedicați medici, care ne-au redat viața și ne-au așezat zâmbetul pe chip.

Va mulțumim din suflet, din inima, din toată ființa!”

Adolescenta de 15 ani este una dintre cele 35 de persoane care se aflau într-un autocar cu artişti care, în noaptea de 16 spre 17 decembrie, se deplasa de la Botoşani spre un festival în judeţul Ialomiţa.

La intrarea în municipiul Paşcani, autocarul s-a răsturnat.

25 de persoane, dintre care 12 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Anul 2023 trebuie să marcheze o ofensivă a Ministerului Public asupra crimei organizate

Urmatoarea stire

2022 : anul barbariei ruse

Stiri pe aceeasi tema