Alexia Eram a lăsat pe toată lumea mască! Ce mașină conduce la doar două luni după ce a luat permisul. Nu a vrut să coste multAlexia Eram a reușit, de curând, să ia permisul. Deși mulți s-ar fi așteptat ca fiica Andreei Esca să fie la volanul unui adevărat bolid de lux, șatena a decis să achiziționeze un autoturism folosit și de „lumea de rând”.

În urmă cu două luni, fiica Andreei Esca se bucura de faptul că a luat permisul auto, după mai multe încercări de a termina școala de șoferi. Astfel că a venit momentul ca Alexia Eram să își cumpere un autoturism.

Mulți s-au așteptat ca această să își cumpere un bolid de lux, mai ales că banii nu sunt o problemă. Totuși, ea a surprins pe toată lumea atunci când și-a cumpărat un Golf 6 argintiu. Se pare că tânăra preferă o mașină mai ieftină până când se va obișnui cu condusul.

Alexia Eram este tare mândră de faptul că mașina și-a cumpărat-o din banii ei și că reușește, de ceva ani, să se întrețină singură, fără ajutorul părinților ei, la 22 de ani.

„Golf 6. Am vrut să-mi iau mașină să pot să mă obișnuiesc în trafic, să mă obișnuiesc cu condusul și așa mai departe. Sunt la început și vreau să mă obișnuiesc cu condusul în București și nu avea rost să dau foarte mulți bani pe o mașină dacă… Adică voiam să-mi iau așa o mașină să pot să învăț să conduc. Să nu-mi fie milă dacă, nu știu, se întâmplă ceva”, spune Alexia Eram.

Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit de curând șase ani de relație

În tot acest timp, cei doi nu au scăpat nici de gurile rele, căci constant au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar avea probleme în interiorul relației.

Au fost momente de tăcere, dar și momente în care cei doi au simțit nevoia să reconfirme faptul că sunt bine, iar relația lor este una cât se poate de normală.

Ultimele dezvăluiri făcute însă de Alexia Eram sunt unele care lasă loc de interpretări. Fiica Andreei Esca a fost contactată de cei de la ciao.ro, care au vrut să afle dacă cei doi au sau nu planuri serioase de căsătorie, sau vor să își întemeieze o familie.

Iată că răspunsul acesteia îi va surprinde pe mulți. Dacă alte vedete își doresc să devină mămici de tinere, nu este și cazul acesteia.

Fiica Andreei Esca nu vrea să se căsătorească și nici nu vrea să aibă un copil cu Mario Fresh, cel puțin nu acum, căci se consideră cât se poate de tânără.

”Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil pentru că suntem foarte tineri! Când o să se întâmple, o să se întâmple!”, a mărturisit șatena pentru Ciao.ro .

Evident, jurnaliștii au vrut să afle dacă ar exista și probleme în relația de cuplu între cei doi, însă și de această dată, răspunsul Alexiei Eram a fost unul cât se poate de scurt.

”Foarte bună! (n. red. despre cum merge relația ei cu Mario Fresh) Ca întotdeauna!”, a mai dezvăluit ea. Spre deosebire de alte declarații făcute de-a lungul anilor însă, de această dată, fiica Andreei Esca a părut destul de deranjată.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema