Alexandru Arşinel, internat de urgenţă la spital. Care este starea de sănătate a marelui actor


Alexandru Arşinel are noi probleme de sănătate. Actorul a fost dus la spital de fiul său din cauza unor escare, nişte iritaţii ale pielii care apar în cazul persoanelor care stau foarte mult timp la pat. Alexandru Arşinel a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală.

Conform surselor citate de news.ro, actorul în vârstă de 83 de ani prezintă escare de decubit, specifice celor care stau mult la pat, iar în prezent este internat în secţia de chirurgie plastică a unităţii sanitare, pentru îngrijirea rănilor de la nivelul pielii.

”Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii”, au precizat sursele citate, adăugând că actorul va mai rămâne în spital pentru îngrijiri.

Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel. Ce au hotărât să facă cu marele actor: „Starea lui este delicată”

La mijlocul lunii august, Alexandru Arşinel a fost internat de urgență la Terapie Intensivă, pe secția de urologie la Institutul clinic Fundeni din București, după ce starea sa de sănătate s-ar fi agravat. Ulterior, actorul a fost internat într-un cămin de vârstnici, în apropiere de București, unde sunt tratate persoanele care se confruntă cu probleme locomotorii, apoi a fost luat acasă de familie.

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în ultima perioadă, motiv pentru care a ajuns de mai multe ori la spital. Acum câţiva ani, artistul a fost supus unui transplant de rinichi, după care a suportat şi intervenție chirurgicală pe inimă.

Alexandru Arșinel rămâne fără certificatul de revoluționar. Artistul trebuie să dea înapoi o sumă uriaşă

Recent, au apărut informaţii conform cărora Alexandru Arșinel ar suferi și de aritmie cardiacă, boală care poate provocat un atac de cord, dar dacă este tratată la timp, tragedia poate fi prevenită.

 

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ucraina desfășoară tancuri capturate de la ruși pentru un contraatac în nord-estul țării

Urmatoarea stire

O nouă afacere Logan? Semnele de întrebare ale achiziției de BMW-uri pentru poliție

Stiri pe aceeasi tema